Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Conditioner/Kur

Sorter efter

Sensitive Skin Conditioner 400 ml

Sensitive Skin Conditioner blødgører, giver fugt og glans til håret samtidig med beskytter din hovedbund og hud. Denne conditioner er god til dig, som har tendens til at have en sensitiv hud/hovedbund.
179 DKK 199 DKK

Sensitive Skin Mask 250 ml

Sensitive Skin Mask er en plejende hår maske, som gør dit hår blødt og fyldigt uden at tynge håret. Takket være den specielle formel, giver denne maske næring dybt ind i hårstrået ved at beskytte mod eksterne påvirkninger.
179 DKK 199 DKK

Daily Use Energizing Conditioner 400 ml

Energizing Conditioner fra Daily Use serien giver en fantastisk glans samt fugter og plejer håret uden at tynge det. Denne balsam er især god til personer som vasker sit hår ofter. Derudover kan balsammen også anvendes af hele familien.
179 DKK 199 DKK

Daily Use Energizing Mask 250 ml

Energizing Mask fra Daily Use serien giver styrke, elastisitet og fugt til alle hårtyper. Hårmasken er derfor god til hår som trænger til at blive fugtet og som en ekstra bonus giver masken også håret en smuk glans.
179 DKK 199 DKK

Dry Nourishing Conditione 400 ml

Nourishing Conditioner fra Dry Hair serien fugter dehydreret hår, genopbygger elasticitet og glans og gør det let at frisere.
179 DKK 199 DKK

Dry Nourishing Mask 250 ml

Nourishing Mask fra Dry Hair serien forsegler fugten og blødheden i håret.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Restructuriz 100 ml

Restructurizing Spray fra Damaged Hair anvendes som en vedligeholdende behandling for at genopbygge elasticitet i håret. Det er en proteinspray som styrker og genopbygger dine hårstrå, så den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet hår.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Conditioner 400 ml

Restructurizing Conditioner fra Damaged Hair serien genopbygger det ødelagte hår, så håret bliver sundt og glansfuldt.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Mask 250 ml

Restructuizing Mask fra Damaged Hair serien er en hårmaske som takket være indholdet af vitaminer og fedtsyrer, hjælper med at beskytte håret og opretholder dets naturlige fugt.
179 DKK 199 DKK

Colored Hair Protective Conditioner 400 ml

Protective Conditioner fra farvebeskyttende Colored Hair serie lukker hårets skællag og forbedrer farvens intensitet, mens det plejende produkts formuler bevarer glansen i håret. Denne balsam går ind og indkapsler farven, så det holder længere.
179 DKK 199 DKK

Colored Hair Protective Mask 250 ml

Protective Mask fra deres farvebeskyttende serie Colored Hair er en hårmaske, som beskytter hårfarven samtidig med pleje og blødgøre håret, så farven i håret varer i længere tid. Masken er derfor egnet til farvet hår.
179 DKK 199 DKK

Antoxidant Protective Hair 100 ml

Protective Hair Spray fra Antiozidant serien er en hårspray som anbefales til alle hårtyper. Denne plejende hårspray beskytter mod vejrforhold, solens stråler, klor og saltvand.
269 DKK 299 DKK

Antioxidant conditioner 400 ml

Rejuvenating Conditioner fra Antioxidant serien beskytter hårets fibre mod skader og efterlader håret blankt og blødt.
179 DKK 199 DKK

Antoxidant Mask 250 ml

Rejuvenating Mask fra Antioxidant serien er en hårmaske som giver håret dybdegående pleje og en intens glans.
179 DKK 199 DKK

Anti-frizz Hydrating Mask 250 ml

Anti-Frizz Hydrating Mask er en hårmaske, som giver en intensiv hårplejebehandling. Masken går ind og fugter reparerer hårets fibre og efterlader håret blødt og med en intens glans.
179 DKK 199 DKK