Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Davines

Davines blev grundlagt i Parma, Italien, i 1983 af Bollati familien. Målet var at produceret high-end hårprodukter i laboratoriet, der ville blive solgt rundt om i verden. Efter et årti med at specialisere sig inden for hårpleje, så de første hårprodukterne fra Davines dagens lys. Comfort Zone kom til i 1996 til salg i saloner.

Siden begyndelsen har Davines fokuseret på at producere produkter i høj kvalitet, der er udviklet i den ånd, Davines fra begyndelsen har fokuseret deres virksomhed omkring: at tage vare på jorden og at producere bæredygtige kvalitets-hårprodukter.

Davines’ mål er ikke at blive den største leverandør, men derimod det smukkeste og mest etiske hårplejebrand i verden. De stræber mod at inspirere og forbedre arbejdslivet i skønhedsbranchen gennem koncepter, produkter og services, der vil give mulighed for at tilbyde kunderne unikke oplevelser.

Miljøvenlig emballage er en af Davines' tiltag for at tage vare på miljøet. På produktionsfaciliteterne i Parma benyttes 100% ren energi, der kommer fra solen, vinden, vandet og jorden. Uudtømmelige energikilder, som ikke udleder CO2 og forurener.

Sorter efter

Blow Dry Primer 250 ml

Davines More Inside Blow Dry Primer er en fantastisk spray, der fungerer som en primer til håret inden styling. Den tilfører en masse fylde og volumen til håret, og efterlader det med en smuk og naturlig glans. Med denne spray opnår man et langvarigt hold til ens styling, og den beskytter både håret imod varme og luftfugtighed. Sprayen skal påføres i fugtigt eller vådt hår, og den går ind reducerer tørretiden. Den har en skøn duft af jasmin og mint, og plastikflasken er skabt af vegetabilske og genanvendelige kilder, samt pakket ind i FSC genbrugspapir. Fordele: Primer til håret Anbefales til alle hårtyper Volumengivende Smuk og naturlig glans Langvarig hold Beskytter imod varme og luftfugtighed Reducerer tørretiden Duft af jasmin og mint Flaske skabt af vegetabilske og genanvendelige kilder Indpakning i FSC genbrugspapir Anvendelse: Spray 5-20 pump i vådt eller fugtigt hår Style derefter som ønsket
305 DKK

Hair Refresher 150 ml

DAVINES HAIR REFRESHER, 150 ML. TØRSHAMPOO DER GIVER LIV IMELLEM HÅRVASKE
230 DKK

Texturizing serum 150 ml

TEXTURIZING SERUM, 150 ML. EKSTUR OG BODY MED ET LET HOLD Texturizing Serum tilfører tekstur og body til håret med et let hold. Plejer og blødgør håret uden at tynge det. Silkeblød formel, der ikke efterlader produktrester i håret. Egenskaber: Let blødt hold Naturlig tekstur Skab looks i både glat hår og hår med fald Tilfører glans Anti-statisk effekt Efterlader ikke produktrester Brugsanvisning: Påfør i håndklædetørt hår i længder og spidser. Style derefter håret som ønsket.
220 DKK

Oil Non Oil 250ml

OIL NON OIL 250ml EN OLIE IDEEL TIL NATURLIGT VELPLEJET LOOK. FORDELE: fugtgivende anti-frizz effekt giver et naturligt look EKSTRA STYLING TIP: Hvis du ønsker mere control påfør da skiftevis Volume Boosting Mousse og Oil Non Oil.
230 DKK

Shimmering Mist 200 ml

SHIMMERING MIST 200ml IDEEL TIL ET MEGET GLANSFULDT LOOK. Fedter ikke Anti-frizz og anti-statisk effekt Gør håret silkeblødt og nemt at frisere På ekstremt porøst hår, spray da en lille mængde på inden føntørring. bland med Oil Non Oil for at gøre besværligt hår mere medgørligt.
215 DKK

Invisible No Gas Spray 250 ml

INVISIBLE NO GAS SPRAY 250ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL AT AFSLUTTE FRISUREN MED ET NATURLIGT HOLD. Ideel til at bruge med varmeredskaber Glanseffekt Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Ikke klæbende og tynger ikke håret Til fint hår kan Invisible No Gas Spray bruges i hårets bund til at booste volumen. herefter anvendes en rundbørste under føntørring til både at skabe volumen og kontrol.
230 DKK

Strong Hold Hairspr 400 ml

STRONG HOLD HAIRSPRAY 400ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS, DER SKAL HOLDE LÆNGE. Til omformelige looks Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende med fin forstøvning Nem at frisere ud For at temme flyvsk hår, spray da en lille mængde Strong Hold Hairspray på en fladbørste og red håret igennem med det samme.
260 DKK

Medium Hold Hairspray 400 ml

MEDIUM HOLD HAIRSPRAY 400ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL ET BLØDT OG GLANSFULDT LOOK. Glans-effekt Til omformelige frisurer Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende, med fin forstøvning Nem at frisere ud Medium Hairspray er fantastisk at anvende sammen med varmeredskaber, den garanterer et godt hold uden at håret føles eller ser stift ud.
260 DKK

Strong Moulding Clay 75 ml

STRONG MOULDING CLAY 75 ML EN VOKS IDEEL TIL DET MATTE OG PJUSKEDE LOOK. Beskytter mod luftfugtighed Sepererer håret på en tilfældig måde Bland Strong Molding Clay med nogle få pump af Invisible No Gas Spray for at fremhæve det pjuskede look.
230 DKK

Strong dry wax 75 ml

STRONG DRY WAX 75 ML IDEEL TIL DET KREATIVE OG EKSTREME LOOK. Mat og tør effekt Giver hold og sepererer spidserne Fedter ikke Vil du trodse tyngdekraften? Påfør da Texturizing Dust i tørt hår i hårbunden og afslut med Strong Dry Wax.
230 DKK

Medium Hold Finishing gum 75 ml

MEDIUM HOLD FINISHING GUM 75ml EN GUL IDEEL TIL DET DEFINEREDE OG OMFORMELIGE LOOK MED EN MAT FINISH. Formbar tekstrur effekt Mat og tør effekt Fedter ikke Anvend en lille mængde af gangen og påfør lok for lok, mens du arbejder med krøllejernet for at skabe blanke definerede krøller med en fantastisk fleksibilitet.
230 DKK

Extra Strong Hold Hairspray 400 ml

EXTRA STRONG HOLD HAIRSPRAY 400 ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS MED EKSTREMT HOLD. Maksimum hold uden at se stift ud. Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Frisuren holder hele dagen med en naturlig finish og kan nemt friseres ud. Ideel til langthårsopsætning og føntørring. For en stram opsætning påfør Relaxing Moisturizing Fluid i fugtigt hår for at gøre håret blødt og medgørligt før føntørring. Afslut med Extra Strong Hairspray på det opsatte hår for at holde det på plads.
260 DKK

Forming Pomade Wax 75 ml

FORMING POMADE 75 ML VOKS IDEEL TIL AT SKABE ET FLEKSIBELT HOLD. Ekseptionel smidighed Let at re-style Usynlig i håret Fedter ikke Kan bruges selv på fint hår. Hvis du ønsker at forme og opdele håret, påfør da en lille mængde af Invisible Serum, inden Forming Pomade påføres.
230 DKK

Dry Texturizer 250 ml

DRY TEXTURIZER 250ml IDEEL TIL AT SKABE LUFTIG VOLUMEN OG GLAMOURØS TEKSTUR. Skaber en pjusket tekstrur Nemt at re-style uden at vaske hår Tynger ikke Efterlader ikke produktrester Usynlig i håret Ser naturligt ud For at opnå en ekstrem og sensuel volumen, påføre ført Volume Boosting Mousse spray, derefter Dry Textturizer i bunden og på længder, mens håret løftes og langsomt frigives for at opnå en jævn fordeling af produktet.
260 DKK

This Is A Shine Wax 75 ml

SHINE WAX 75 ML IDEEL TIL ET GLANSFULDT OG ELEGANT LOOK. Glansfuld og udglattende Let voksformel Nem at arbejde med Tilfører tekstrur Fedter ikke Kombiner Shine Wax med Pliable Paste for at tilføre mere tektrur og kontrol. Eller kombiner den med Medium Gel for et mere fleksibelt hold.
230 DKK

Curl Moisturizing Mousse 250 ml

CURL MOISTURIZING MOUSSE 250ml IDEEL TIL ET LOOK MED FYLDIGE ELASTISKE KRØLLER. Definerer krøller Tilfører glans Gør håret let at frisere ud Tynger ikke håret For at eliminere frizz i krøllet hår, bland da moussen med Relaxing Moisturizing Fluid.
230 DKK

Volume Boosting Mousse 250 ml

VOLUME BOOSTING MOUSSE 250mlIDDEL TIL AT SKABE FORMER MED FYLDE OG VOLUMEN. Glanseffekt Anti-frizz effekt For at skabe et mere naturligt udseende fingerfald, bland da Volume Boosting Mousse med Medium Hold Modeling Gel.
230 DKK

Texturizing Dust 8 g

Ideel til at give øjeblikkelig volumen og tekstur
260 DKK

Sea Salt Spray 250 ml

Ideel til et pjusket og fyldigt strfand-look med mat finish.
260 DKK

Relaxing Moisturizing 125 ml

Ideel til det glatte look, samt til at blødgøre og give fugt til krøller
200 DKK

Curl Building Serum 250 ml

Ideel til et look med definerede elastiske krøller.
230 DKK

Strong Hold Cream Gel 250 ml

Ideel til at skabe wet-look på kort hår.
200 DKK

Medium hold modelling gel 250 ml

Gel til et blankt, elastisk og let omformeligt look
230 DKK

Medium Hold Pliable 125 ml

En paste ideel til et kontrolleret look med naturlig finish.
260 DKK

Invisible Serum 50 ml

En serum ideel til pjusket og tilfædigt look
200 DKK

Liquid Spell 125 ml

En volumegivende mousse til håret, velegnet til et fint hår.
Denne mousse kan skabe tekstur, definition og fylde til håret. Den genopretter balancen i et beskadiget hår og giver masser af blødhed, glans og tekstur.
310 DKK

The Restless Circle 50 ml

Forbygger håret knækker, tilfører body og tekstur samt elasticitet til et stressede hår.
70 DKK

The Let it go Circle 50 ml

Let it Go hårmasken er tænkt til at tage en pause fra den hektiske hverdag.
75 DKK

The Renaissance Circle 50 ml

Hårkur til kunden, der ofte bruger varmeredskaber eller har et kemisk ødelagt hår.
75 DKK

The Quick Fix Circle 50 ml

Hårkur til kunden, der altid kommer er på farten eller har en travl uge foran sig.
75 DKK

The Wake Up Circle 50 ml

Hårkur til kunden, der ofte rejser, elsker nattelivet og de sene fester.
75 DKK

The Purity Circle 50 ml

Hårkur til kunden, der har brug for at detoxe hår og hovedbund efter en stresset lang uge.
75 DKK

The Spotlight Circle 50 ml

Hårkuren til kunden, der har en vigtig begivenhed eller en stor event forud.
75 DKK

Oi condition 250 ml

Tilfører håret ekstraordinær fugt og næring. Den efterlader håret skinnende og blødt, samt har desuden en varmebeskyttende effekt ved brug af hårtørrer eller glattejern.
240 DKK

Oi Hair Butter 250 ml

En lækker og plejende hårkur, der kan anvendes af alle hårtyper.
Denne maske er beriget med olie fra Roucou-planten, som vokser i Amazonas.
280 DKK

Oi body Wash 280 ml

En skøn bodyshampoo som er rig på fugtgivende olier
Den indeholder b.la. roucouolie der tilfører smidighed til huden og efterlader den blød og lækker.
210 DKK

Oi Hand Balm 75 ml

En skøn håndcreme, der tilfører huden masser af fugt og unik næring.
Håndcremen beskytter hænderne mod skader, som er forårsaget af sol, kulde og vind.
190 DKK