Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Davines - LIGE NU KAN DU FÅ EN GAVE VED KØB AF 2 VALGFRIE PRODUKTER

Davines blev grundlagt i Parma, Italien, i 1983 af Bollati familien. Målet var at produceret high-end hårprodukter i laboratoriet, der ville blive solgt rundt om i verden. Efter et årti med at specialisere sig inden for hårpleje, så de første hårprodukterne fra Davines dagens lys. Comfort Zone kom til i 1996 til salg i saloner.

Siden begyndelsen har Davines fokuseret på at producere produkter i høj kvalitet, der er udviklet i den ånd, Davines fra begyndelsen har fokuseret deres virksomhed omkring: at tage vare på jorden og at producere bæredygtige kvalitets-hårprodukter.

Davines’ mål er ikke at blive den største leverandør, men derimod det smukkeste og mest etiske hårplejebrand i verden. De stræber mod at inspirere og forbedre arbejdslivet i skønhedsbranchen gennem koncepter, produkter og services, der vil give mulighed for at tilbyde kunderne unikke oplevelser.

Miljøvenlig emballage er en af Davines' tiltag for at tage vare på miljøet. På produktionsfaciliteterne i Parma benyttes 100% ren energi, der kommer fra solen, vinden, vandet og jorden. Uudtømmelige energikilder, som ikke udleder CO2 og forurener.

Sorter efter

Curl Gel-oil 250 Ml.

Davines More Inside Curl Gel-Oil tilfører definition til håret og spændstig struktur. Håret efterlades med et naturligt look, blødt og glansfuldt. Den er en innovativ og transformerende gel, der bliver omdannet til en olieret tekstur. Den har anti-frizz effekt og mindsker krus. Den tilfører fugt og beskytter håret mod den negative effekt, luftfugtigheden giver krøllet hår.
240 DKK

Davines Oi Liquid Luster 300 Ml.

Davines OI Liquid Luster er en shine treatment med øjeblikkelig virkning, som giver ekstraordinær glans og et silkeagtigt look. Den har en let flydende formel, næsten ligesom vand og med skruelåg for en nem og hurtig påføring. Den kræver ingen indvirkningstid og kan skylles ud med det samme.
330 DKK

Ess Love Smoothing Perfector 1

Davines LOVE Smoothing Perfector er en blødgørende og udglattende serum med anti-frizz effekt, perfekt til kruset og uregerligt hår. Formlen gør det lettere at style håret uden at tynge håret og er varmebeskyttende op til 230 grader.
300 DKK

Ess Love Smoothing Instant Mas

Davines LOVE Smoothing Instant Mask er en hurtig og intens anti-frizz maske, der tæmmer håret øjeblikkeligt og reducerer uønsket volumen. Perfekt til kruset og uregerligt hår.
300 DKK

Pasta&Love Styling Clay 50ml

Mat clay, der giver tekstur i håret og har et kraftigt langvarigt hold Tilfører fylde og struktur Indeholder kaolin og bentonite, der er naturlige mineraler, som giver den matte effekt Ideel til kortere hår Perfekt til et messy mat look Efterlader ingen produktrester i håret
190 DKK

Pasta&Love Styling Paste 125ml

Styling paste, der er let at arbejde med og derved giver en alsidig styling. Giver tekstur i håret med et medium hold og en naturlig finish. Todimensionel harpiks reducerer flager i håret og giver en let samt transparent forsegling omkring hårstrået. Perfekt til at bevare stylingen hele dagen Velegnet som alternativ til voks produkter Giver en naturlig glans uden at gøre håret stift eller klistret.
190 DKK

Pasta&Love Shaving Gel 150ml

Blød, transparent samt fugtgivende shaving gel, der ikke skummer. Anvendes til barbering af hele skægget, hvis man ønsker at kunne følge processen under barberingen. Perfekt til at lave en helt ren kant ved skæggrænsen, overskæg eller lign. for en skarp og præcis linje.
190 DKK

Rebalancing Scalp Treatment

REBALANCING CLEANSING TREATMENT TIL HÅR MED OVERPRODUKTION AF SEBUM Naturaltech Rebalancing Cleansing Treatment er: En dybderensende treatment til ekstremt fedtet hår/ hovedbund. Flydende væske, der reducerer ekstrem overproduktion af sebum. Fremmer vedligeholdelsen af en sund hovedbund. Frisk og rensende behandling.
460 DKK

Elevating Scalp Recovery Treatment

Naturaltech Elevating Scalp Recovery Treatment er en leave-in hovedbunds treatment til tør og sensitiv hovedbund. Det er en fugtgivende spray i en ultralet formel, der øjeblikkelig giver en beroligendelindring til hovedbunden. Fugten i hovedbunden forbedres med 23% allerede efter én applikation, ca. 15 pump. Den har også en beskyttende effekt imod forurening.
440 DKK

Elevating Massage Oil 100 ML

Naturaltech Elevating Massage Oil er ideel at anvende til wellness behandlinger. Den kan både anvendes på hovedbunden og på hænderne.
440 DKK

DAVINES Ess. SOLID LOVE Smooth

Shampoo bar i fast form. Et alternativ til de traditionelle flydende shampooer, stadig med de samme gode egenskaber.
220 DKK

Davines Ess. Solid Volu Shampo

Shampoo bar i fast form. Et alternativ til de traditionelle flydende shampooer, stadig med de samme gode egenskaber.
220 DKK

DAVINES Ess. SOLID MOMO Shampo

Shampoo bar i fast form. Et alternativ til de traditionelle flydende shampooer, stadig med de samme gode egenskaber.
220 DKK

DAVINES Ess. SOLID DEDE Shampo

Shampoo bar i fast form. Et alternativ til de traditionelle flydende shampooer, stadig med de samme gode egenskaber.
220 DKK

Heart of Glass Sheer Glaze

Davines Sheer Glaze er et plejende leave-in produkt, der tilfører fugt og glans samt hjælper med at beskytte håret mod varme fra stylingredskaber og UV stråler - til alle former for blond hår (både naturligt og kemisk behandlet blond hår).
240 DKK

Heart of Glass Intense treatment

Davines Intense Treatment er en genopbyggende hårkur til alle former for blond hår (både naturligt og kemisk behandlet blond hår).
240 DKK

Heart Of Glass Silkening shampoo

Davines Silkening Shampoo er en blødgørende shampoo til alle former for blond hår (både naturligt og kemisk behandlet blond hår).
230 DKK

Davines Pasta&Love Aftershave & moisturizing cream

Delikat fugtgivende formel, ideel post-shave til at fuld-ende den daglige rutine. Tilfører let fugt til huden, perfekt som sidste step efter barbering.
190 DKK

Pasta & Love Pre-shaving & bard oil 50 ml

Multifunktionel oliebaseret formel. Kan anvendes til at preppe huden og skægget før barbering, eller på tørt skæg for at blødgøre og forme det.
190 DKK

Davines Pasta&Love Softening Shaving gel 200 ml

Skånsom barbergel, der er velegnet til alle hudtyper. Når produktet masseres ind i huden med hænderne eller en barberkost bliver den til en intens skum, der blødgører huden for en behagelig og effektiv barbering.
190 DKK

Blow Dry Primer 250 ml

En fantastisk spray, der fungerer som en primer til håret inden styling.
Den tilfører en masse fylde og volumen til håret, og efterlader det med en smuk og naturlig glans.
305 DKK

Hair Refresher 150 ml

Tørshampoo der giver liv mellem hårvaske
230 DKK

Texturizing serum 150 ml

Tekstur og body med let hold.
Texturizing Serum tilfører tekstur og body til håret med et let hold. Plejer og blødgør håret uden at tynge det.
220 DKK

Oil Non Oil 250ml

En olie ideel til naturligt velplejet look
230 DKK

Shimmering Mist 200 ml

Ideel til et meget glansfuldt look
215 DKK

Invisible No Gas Spray 250 ml

En hårspray ideel til at afslutte frisuren med et naturligt hold
230 DKK

Strong hold hairspray 400 ml

En hårspray ideel til looks, der skal holde længe
260 DKK

Strong Moulding Clay 75 ml

En voks ideel til det matte og pjuskede look
230 DKK

Strong dry wax 75 ml

Ideel til det kreative og ekstreme look
230 DKK

Extra Strong Hold Hairspray 400 ml

En hårspray ideel til looks med ekstremt hold
260 DKK

Forming Pomade Wax 75 ml

Voks ideel til at skabe et fleksibelt hold
230 DKK

Dry Texturizer 250 ml

Ideel til at skabe luftig volumen og glamourøs tekstur
260 DKK

This Is A Shine Wax 75 ml

Ideel til et glansfuldt og elegant look
230 DKK

Curl Moisturizing Mousse 250 ml

Idelle til et look med fyldige elastiske krøller
230 DKK

Volume Boosting Mousse 250 ml

Ideel til at skabe former med fylde og volumen.
230 DKK

Texturizing Dust 8 g

Ideel til at give øjeblikkelig volumen og tekstur
260 DKK

Sea Salt Spray 250 ml

Ideel til et pjusket og fyldigt strfand-look med mat finish.
260 DKK