Kristina

Kristina

Jeg er indehaver af Damernes og Herrernes frisør og udlært i Litauen i 1998.
Tilbage i 2000 kom jeg til Danmark hvor jeg startede hos Lehmann, der dengang ejede salonen.

I januar 2004 blev jeg medejer og i oktober samme år overtog jeg salonen. I 2006 åbnede jeg damesalonen i naboforretningen og i dag byder vi vores kunder velkommen i vores store lyse salon på Søndergade 1.

Min passion er herreklip - og naturligvis, at sørge for at vores kunder og mit personale stortrives.

Lone Jørgensen

Efter 40 år i branchen elsker jeg stadig at klippe. Jeg holder meget af kundekontakten og elsker at sende glade og tilfredse kunder ud af døren. Jeg klipper både damer og herre og udfører farve og permanentbehandlinger.

Jeg har været hos Kristina siden 2004 og sætter stor pris på den gode stemning vi har i salonen. Efter arbejde elsker jeg at være ude i naturen. Her henter jeg både inspiration og ny energi.

Maria

Maria

Jeg har stor passion for frisørfaget og klipper både damer og herre. Udover ønsket om at give mine kunder en positiv og hyggelig oplevelse, brænder jeg også for at give råd og vejledning samt konstruktiv modspil med henblik på at skabe flotte resultater.

Jeg har været en del af teamet siden 2016.

Nina Jørgensen

Min passion er herrehår og skæg, og da frisørfaget er i konstant udvikling, giver det mulighed for at forny og forfine teknikkerne, og udvikle sig fagligt. Det syntes jeg er super fedt og vigtigt.

Jeg elsker at være social og udadvendt, både med kunder og kollegaer, og elsker den gode stemning vi har i salonen. Jeg har været en del af teamet siden 2012.

Inspiration får jeg ved at komme på kursus, og af hvad jeg ser på nettet og i gadebilledet.

Judith Alh Nielsen

Judith Alh Nielsen

Jeg har været frisør i 25 år- de sidste 16 år i Nakskov.
Den 1. december 2019 blev jeg en del af Kristrinas team.
Jeg er som person meget udadvendt og smilende. Jeg brænder for mit fag, og får meget af min inspiration på kurser og af hvad jeg ser på de sociale medier