Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Glattejern

Sorter efter

Ghd New Gold Styler 1

Ghd præsenterer ghd gold® professional styler med dokumenteret effekt: et glattere, blødere og sundere hår*.
Ghd Gold® styleren er elegant og stilren med afrundede kanter og en forbedret opvarmningstid på kun 25 sekunder, så du hurtigt og nemt kan forvandle en dårlig hårdag til en fantastisk hårdag!
Ghd® gold styler skaber fantastiske bølger, flotte krøller, fald og glat hår, der virkelig holder. *I en undersøgelse med 128 brugere foretrak langt de fleste ghd Gold® frem for ghd V®-styleren til at skabe et glattere og blankere hår med et sundere udseende.
1.629 DKK

Ghd mini styler

Mini-styleren har smalle plader, som gør det muligt at få fat helt inde ved hovedbunden, hvilket gør den til et perfekt match til kort og fint hår samt pandehår. Med avanceret keramisk varmeteknologi, der altid garanterer en optimal og jævn temperatur på 185 °C under hele stylingen. Mini-styleren indfrier de krav og den kvalitet, du forventer af ghd. Mini-styleren glider let og ubesværet igennem håret, som bliver fuldstændig glat med masser af glans og en smuk salonfinish ved første glatning. De smalle plader gør det muligt at glatte korte frisurer hurtigt og nemt, eller skabe bølger eller krøller i håret, hvis lysten falder på et helt andet look. Med praktisk varmeresistent opbevaringsetui, der giver dig mulighed for at pakke din styler sammen lige efter brug, og en automatisk dvalefunktion, der slukker for glattejernet efter 30 minutters inaktivitet. Styleren tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at den kan bruges over hele verden. Så hvis du er på udkig efter det ultimative korthårslook er mini-styleren fra ghd løsningen!
1.599 DKK

Ghd Gold Limited Ed Xmas

Sæt kronen på værket til jul med ghd gold®-glattejern, hvid finish og perlemorsglans og den smukkeste gyldne julestyle til jul. For at fejre juletiden har vi udsmykket være populære ghd gold®-glattejern i limited edition med nuancer af satinhvid og guld, og med det følger en midnatsblå toilettaske, der passer godt på dine dyrebare skatte. ghd gold® er forsynet med duozone-teknologi og leverer suveræne resultater i salonkvalitet, så du får den smukkeste finish fra rod til spids. Med næste generations varmesensorer på tværs af hver stylingplade sikrer ghd gold® en optimal stylingtemperatur på 185 grader, så du kan få endnu glattere og smukkere hår, der ser sundt og lækkert ud ghd gold® er designet til langt de fleste frisurer og er helten bag en lang række vidunderlige krøller og glatte styles med nemhed og kontrol. Med glatte, formede bevægelige plader, der får håret til at glide ubesværet, og med afrundet tromle til nem styling, kan du skabe bølger, krøller og så detaljer så nemt som ingenting. ghd gold®-glattejern er lige til at gå til, opvarmes på blot 25 sekunder og har automatisk dvaletilstand, der slukker efter 25 minutter uden brug. Giv den bedste julegave med det luksuriøse ghd gold® limited edition-gavesæt. En dronning skal fejres med det bedste i julen.
1.729 DKK

Ghd Platinum+ Limited Ed Xmas

orkæl dine kære eller dig selv med limited edition stjernestøv – vi introducerer ghd platinum+ glattejern i perlemorshvid med bløde gulddetaljer. Juletiden er det perfekte tidspunkt til en funklende ny stil med spændstige krøller, drømmeagtige bølger eller perfekt glat hår, så skab dit eget glamourøse look med den alsidige ghd platinum+. Med sin afrundede tromle er platinum+ mere end blot et glattejern og perfekt til at forme krøller og bølger, mens ønskebenshængsel holder pladerne perfekt justeret og giver dig bedre kontrol over dit hår. Med ultra-zone-teknologi er ghd platinum+ forsynet med to sensorer, en på tværs af hver plade for at sikre en jævn varmefordeling gennem hele stylingen og få fantastiske resultater med et enkelt strøg. ghd platinum+ styler håret ved den optimale temperatur på 185 ºC og sikrer derved resultater, der holder i længden, uden at gå på kompromis med hårets sundhed, så du kan få 70% stærkere hår*, 2 gange bedre farvebeskyttelse* og 20% mere glans**. De præcisionsslebne bevægelige plader på ghd platinum+ er belagt med high spec gloss finish, så håret nemt kan glide gennem dem, og du kan style hurtigt og helt uden problemer. Med automatisk dvaletilstand, der lukker ned efter 30 minutter samt universel spænding kan du tage den gode stil med dig overalt, helt uden stress. Den perlemorsagtige limited edition leveres med luksuriøs toilettaske i midnatsblå, perfekt til juleferien. Forkæl din dronning med den gode hårdag, hun fortjener, med ghd platinum+ glattejern i limited edition perlemorshvid
2.199 DKK

Ghd Platinum+ White

Vi introducerer ghd PLATINUM+; ghd's første SMART styler, der beregner hårets behov, tykkelse og tekstur. Med den avancerede ultrazone teknologi forudser ghd PLATINUM+ styleren hårets behov og sikrer, at varmepladerne holder en konstant temperatur på 185°C, hvilket giver det absolut bedste resultat og efterlader håret sundere og mere skinnende med kun ét strøg. Temperaturen på varmepladerne overvåges 250 gange i sekundet, og takket være den avancerede teknologi beregner styleren hårets behov og stylinghastigheden, så varmen tilpasses dit hår og din styling. Det unikke design er nemt at anvende, glider let igennem håret og skaber lige præcis de looks, du drømmer om. De præcisionsslebne varmeplader former og glatter håret med lethed, uden at skade det. Styleren tilpasser sig den strømspænding, der er i stikkontakten, hvilket betyder at den kan bruges over hele verden. Med automatisk dvalefunktion, der slukker for styleren efter 30 minutters inaktivitet. Vælg platinum+ og få sundere styling i ét strøg, 70 % stærkere hår*, dobbelt farvebeskyttelse* og 20 % ??mere glans**; få dit drømmelook med ghd ved din side! *Mindsker spaltet hår og giver dobbelt så god farvebeskyttelse sammenlignet med en styler, der anvender en temperatur på 230 °C. **Sammenlignet med lufttørret hår
2.099 DKK

Ghd Gold Max Styler 1

Stylerens brede plader er perfekte til tykkere og længere hår, og gør det muligt at glatte større partier eller skabe store bølger og krøller med volumen.
1.599 DKK