Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Glattejern /krøl

Sorter efter

Ghd Unplugged Styler Black 1pce

Forvandl dit liv med det første ledningsfrie glattejern fra ghd. Vi præsenterer ghd unplugged glattejern i mat sort til transportabel, effektiv styling, uanset hvor du er. Fra fitnesscenteret til aftenens date, fra kontoret til festen – sæt prikken over i'et med ghd unplugged glattejernet. Med den garanterede ydelse som et almindeligt ghd-glattejern sikrer dobbeltzoneteknologien med keramiske varmelegemer, at du har en god hårdag hvor som helst og når som helst. ghd unplugged glattejernet sikrer optimal stylingtemperatur på 185°C på stylingpladerne og leverer glatte, blanke resultater uden ekstrem varme. Uanset om du frisker et elegant look op efter rejsen eller krøller håret til en aften i byen, behøver du aldrig mere gå på kompromis med din frisure. Hybrid co-litium-teknologi med et avanceret, langtidsholdbart litium-ion-batteri oplader det ledningsfrie ghd glattejern på kun 2 timer for nem styling på farten. Med et kompakt design og opladning fra dit stik, bilen eller laptop er ghd unplugged glattejernet din nye stylinghelt i håndtasken. Med op til 20 minutters kontinuerlig styling*, et eksklusivt rejseetui og flyvenlig teknologi kan du tage din luksuriøse ghd-stil med dig overalt. Hold din frisure frisk uden hindringer hvor som helst og når som helst!
2.199 DKK

Ghd Platinum+ Styler Pewter Xm 1pce

Opdag vores mest avancerede glattejern i en luksuriøs varm tinfarve ledsaget af en lækker smaragdgrønt toilettaske – forær dig selv eller en, du holder af, ghd platinum+ glattejernet i limited edition til jul. Tilfredsstil alle dine hårønsker til festsæsonen og tiden fremover med vores ultimative SMART styler med forudsigende ultra-zone™ teknologi, der giver en personlig stylingoplevelse. Infinity-sensorer i højglanspladerne overvåger varmefordelingen 250 gange i sekundet for at tilpasse sig hårets behov og leverer konstant den optimale stylingtemperatur på 185°C. Velegnet til alle hårtyper. Style håret uden ekstrem varme med ghd platinum+ for at skabe perfekte frisurer med 70% stærkere hår*, 20% mere glans** og 2x bedre farvebeskyttelse.
2.199 DKK

Ghd Gold Styler Pewter Xmas 21 1pce

Få opfyldt dine ønsker med en gave i guld til jul med vores limited edition ghd gold®-styler i varm tin. Den ikoniske styler, der er inspireret af ædle metaller og ædelstensnuancer, og er børstet i en metallisk finish og leveres i en luksuriøs, smaragdgrøn toilettaske. ghd gold®-glattejernet er din go-to til hverdagsstyling. Det er udstyret med dual-zone teknologi, der giver glattere og sundere hår* uden ekstrem varme. Med næste generations varmesensorer monteret i hver stylingplade opretholdes den optimale stylingtemperatur på 185°C omhyggeligt for at bevare dit hårs integritet. Glatte, svævende konturplader og en afrundet tromle giver problemfri resultater i salonkvalitet– skab glatte frisurer, løse bølger eller elastiske krøller med lethed.
1.729 DKK

Ghd mini styler

Mini-styleren har smalle plader, som gør det muligt at få fat helt inde ved hovedbunden, hvilket gør den til et perfekt match til kort og fint hår samt pandehår.
1.599 DKK

Ghd Curve™ Classic Wave

Vi præsenterer ghd curve™; en nye serie af krølle- og klemkrøllejern fra ghd. Med ultra-zone™-teknologi, der sikrer en jævn og ensartet varmepåvirkning, sundere hår og flotte, glansfulde krøller, der holder.
1.499 DKK

Ghd Gold Max Styler 1

Stylerens brede plader er perfekte til tykkere og længere hår, og gør det muligt at glatte større partier eller skabe store bølger og krøller med volumen.
1.599 DKK