Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Insight

Alle INsights produkter indeholder minimum 96% naturlige ingredienser, vegansk, fri fra syntetiske farvestoffer, bruger genanvendt polyester-flasker samt de har egne marker, hvor de dyrker ingredienserne til deres produkter. Listen med fordele er meget længere, men disse fortrin giver et indblik i, hvad INsight er for et mærke.

Udover de miljømæssige fordele kan INsights produkter også noget helt særligt for dit hår. Produkterne bliver udviklet på laboratorier, hvor en kombination af gamle visdom af plante-ekstrakter og planter-olier i samspil med ozoniseret vand. Ozoniseret vand er nøgleordet i produkternes renhed, da det gør produkterne mikrobiologisk rent ved en vedvarende proces og undlader derfor at bruge konserveringsmidler som parabener og MIT.

Sorter efter

Volumizing Hydrating Spray 100 ml

Er en hårspray som hjælper med at give håret volumen og samtidig fugte det. Denne spray er derfor god til fint hår, da sprayen kan går ind og giver fylde til håret.
143 DKK 159 DKK

Volumizing Shampoo 400 ml

Renser blidt og efterlader håret blødt, fyldigt og glansfuldt fra rod til spids. Denne serie giver håret masser af fugt.
179 DKK 199 DKK

Styling Volumizing Shaping Eco 150 ML

Volumizing Ecomousse giver dit hår et stærkt hold, der definerer krøller og giver volumen. Produktet indeholder ikke drivgas (kunstig aerosol). Ecomoussen egner sig et fint til medium tykkelse hår.
224 DKK 249 DKK

Sensitive Skin Shampoo 400 ml

Sensitive Skin Shampoo er en mild shampoo, som giver håret fugt. Denne stærkt dermo-kompatible formel er velegnet til hele familien, inklusive børn over 3 år.
179 DKK 199 DKK

Sensitive Skin Conditioner 400 ml

Sensitive Skin Conditioner blødgører, giver fugt og glans til håret samtidig med beskytter din hovedbund og hud. Denne conditioner er god til dig, som har tendens til at have en sensitiv hud/hovedbund.
179 DKK 199 DKK

Sensitive Skin Mask 250 ml

Sensitive Skin Mask er en plejende hår maske, som gør dit hår blødt og fyldigt uden at tynge håret. Takket være den specielle formel, giver denne maske næring dybt ind i hårstrået ved at beskytte mod eksterne påvirkninger.
179 DKK 199 DKK

Rebalancing Scalp Exfoloa 180 ml

Rebalancing Scalp Exfoliating Cream er en behandling med to funktioner. Den fungerer som en scrub til hovedbunden og har en rensende effekt for at modvirke dannelsen af skæl og overskydende talg samt hudfornyelse.
224 DKK 249 DKK

Care Rebalancing Shampoo 400 ml

Rebalancing Sebum Control Shampoo regulerer overproduktionen af talg og rebalancerer hovedbunden. Så hvis du har en fedtet hovedbund er denne shampoo god til dig.
179 DKK 199 DKK

Incolor Anti-yellow Shamp 400 ml

Anti-Yellow Shampoo er et produkt udviklet til at fjerne uønsket gule og gyldne farver. Et lyst eller gråt hår kan blive gult, tabe vitalitet og glans. Dette kan ske af vejrforhold og forurening, som trænger ind i håret.
179 DKK 199 DKK

Man Shave Og Face Cream

Emollient After Shave & Face Cream er designet specifikt til den mest krævende og sensitive hud. Den beroliger hudirritationer forsaget af barbering.
134 DKK 149 DKK

Man Shaving & Beard Oil 50 ML

Mulifunctional Beard & Shaving Oil er et produkt med en dobbelt funktion, som både kan bruges til at blødgøre huden og skægget.
179 DKK 199 DKK

Man Beard Oil

Nærende Nourishing Beard Oilo har en blødgørende effekt og giver glans til dit skæg, uden at tynge det. Olien går ind og genopbygger og blødgør dit skæg. Olien er derfor god til at udrede skægget, bekæmpe krus, og gør skægget tonet og fløjlsagtig.
179 DKK 199 DKK

Man Beard Cleanser 250 ML

Beard Cleanser er formuleret med blide overfladeaktive stoffer, som renser og samtidig fugter dit skæg. Cleanseren hjælper med at holde dit skæg blødt og fugtet. Anbefales til daglig rensning.
134 DKK 149 DKK

Lenitive Scalp Comfort Cream 100 ml

Scalp Comfort Cream fra Lenitive serien genbalancerer den epidermale funktion af hovedbunden og giver en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed på irriteret hovedbund.
179 DKK 199 DKK

Lenitive Dermo-calming Shampoo 400 ml

Dermo-Calming Shampoo fra Lenitive serien er en intensiv fugtighedsgivende, beroligende og genbalancerende shampoo for irriteret hovedbund.
179 DKK 199 DKK

Loss Control Fortifying Shampoo 400 ml

Hårtab er en fysisk proces, der kan reduceres gennem forebyggende behandlinger. INsights Loss Control Fortifying Shampoo styrker hårsækken og modvirker hårtab.
179 DKK 199 DKK

Loss Control Fortifying Tonic 100 ml

Fortifying Treatment er en behandling, der fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden og hjælper med at undgå hårtab. Denne hårtabsbehandling kan gå ind og forlænge din hårcyklus, så der længere tid i mellem hår udskift.
224 DKK 249 DKK

Daily Use Energizing Conditioner 400 ml

Energizing Conditioner fra Daily Use serien giver en fantastisk glans samt fugter og plejer håret uden at tynge det. Denne balsam er især god til personer som vasker sit hår ofter. Derudover kan balsammen også anvendes af hele familien.
179 DKK 199 DKK

Daily Use Energizing Mask 250 ml

Energizing Mask fra Daily Use serien giver styrke, elastisitet og fugt til alle hårtyper. Hårmasken er derfor god til hår som trænger til at blive fugtet og som en ekstra bonus giver masken også håret en smuk glans.
179 DKK 199 DKK

Daily Use Energizing Shampoo 400 ml

Energizing Shampoo fra Daily Use serien har en delikat formular, som er ideel til hyppig hårvask og som bibeholder hårets naturlige fugt. Denne shampoo fungerer til alle hårtyper og den kan også bruges af hele familien. vask.
179 DKK 199 DKK

Dry Nourishing Conditione 400 ml

Nourishing Conditioner fra Dry Hair serien fugter dehydreret hår, genopbygger elasticitet og glans og gør det let at frisere.
179 DKK 199 DKK

Dry Nourishing Mask 250 ml

Nourishing Mask fra Dry Hair serien forsegler fugten og blødheden i håret.
179 DKK 199 DKK

Dry Nourishing Shampoo 400 ml

Nourishing Shampoo fra Dry Hair serien renser mildt og genopbygger elasticitet og glans i selv det tørreste hår.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Shampoo 400 ml

Restructurizing Shampoo fra Damaged Hair serien giver elastisitet og glans til håret ved at have en reparerende og rensende effekt. Så hvis du har spaltet og ødelagt, så er denne shampoo god til at genopbygge håret ved at tilføje protein og produktet efterlader derfor dit dejligt frisør-blødt.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Restructuriz 100 ml

Restructurizing Spray fra Damaged Hair anvendes som en vedligeholdende behandling for at genopbygge elasticitet i håret. Det er en proteinspray som styrker og genopbygger dine hårstrå, så den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet hår.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Conditioner 400 ml

Restructurizing Conditioner fra Damaged Hair serien genopbygger det ødelagte hår, så håret bliver sundt og glansfuldt.
179 DKK 199 DKK

Damaged Hair Mask 250 ml

Restructuizing Mask fra Damaged Hair serien er en hårmaske som takket være indholdet af vitaminer og fedtsyrer, hjælper med at beskytte håret og opretholder dets naturlige fugt.
179 DKK 199 DKK

Colored Hair Protective Conditioner 400 ml

Protective Conditioner fra farvebeskyttende Colored Hair serie lukker hårets skællag og forbedrer farvens intensitet, mens det plejende produkts formuler bevarer glansen i håret. Denne balsam går ind og indkapsler farven, så det holder længere.
179 DKK 199 DKK

Colored Hair Protective Mask 250 ml

Protective Mask fra deres farvebeskyttende serie Colored Hair er en hårmaske, som beskytter hårfarven samtidig med pleje og blødgøre håret, så farven i håret varer i længere tid. Masken er derfor egnet til farvet hår.
179 DKK 199 DKK

Colored Hair Protective Shampoo 400 ml

Shampooen er en del af INsights farvebeskyttende serie, hvor shampooen beskytter og hjælper med at bevare farvens holdbarhed.
179 DKK 199 DKK