Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Makeup

Sorter efter

IDUN eyebrow pen Pil

IDUN Minerals Eyebrow Pencil - 203 Pil er en bryn-pen, som gør det nemt at få smukke og definerede bryn. I den ene ende af blyanten er der farve, som bruges til at optegne brynene i den ønskede form, samt udfylde eventuelle huller. Den er med høj pigmentering, og indeholder vegansk voks, der gør det lettere at forme brynet. I den anden ende er den en strid børste, som kan bruges til at blende farven sammen med hårene med, og derved skabe et 'blødere' og mere naturligt look. Fordele: Bryn-pen Til at optegne, udfylde og definere brynene med Højt pigmenteret Indeholder vegansk voks Indbygget børste Kan både bruges til et naturligt og dramatisk look Uden allergifremkaldende ingredienser Fri for nikkel, krom, parfume og parabener Vegansk Anvendelse: Brug blyanten til at optegne og udfylde brynene med Brug derefter børsten til at blende farven sammen med hårene
129 DKK

IDUN concealer raps

IDUN Mineral Concealer Raps IDUN Minerals concealer Rasp skjuler mørke rande, udjævner hudtonen, dækker urenheder og overfladiske blodkar. Raps virker lysreflekterende på mørke partier. Raps er gullig og passer til en varm hudtone. IDUN Minerals består af 100% højrensede mineraler Produkterne er uden parfume Produktet er vegansk
225 DKK

IDUN concealer havre

IDUN mineral Concealer Havre IDUN Minerals concealer Havre skjuler mørke rander, udjævner hudtonen, dækker urenheder og overfladiske blodkar. Havre virker lysreflekterende på mørke partier. Havre har en rosa undertone og passer til en kold hudtone. IDUN Minerals består af 100% højrensede mineraler Produkterne er uden parfume Produktet er vegansk
225 DKK

IDUN lip crayon monica

IDUN lip crayon monica IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon Lill

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. IDUN lip crayon LillProduktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon jenny

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. IDUN lip crayon jenny Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon birgit

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant IDUN lip crayon birgit Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon barbro

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. IDUN lip crayon barbro Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon anni-frid

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant IDUN lip crayon anni-frid Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon agnetha

IDUN Lip Crayon Agnetha IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lipliners anita

IDUN lipliners anita IDUN Minerals liplinerlinje består af fire forskellige nuancer, som tilfører farve til læberne samt indrammer din læbestift. Linerne har en cremet konsistent og påføres let. De giver en intens farve og du kan nemt skabe et naturligt resultat ved at anvende viskelæderet, som findes for enden af lineren. De er fri for konserveringsmidler og indeholder nærende olier. Linerne er navngivet efter store svenske sangerinder.
129 DKK

IDUN lipliners bibi

IDUN lipliners bibi IDUN Minerals liplinerlinje består af fire forskellige nuancer, som tilfører farve til læberne samt indrammer din læbestift. Linerne har en cremet konsistent og påføres let. De giver en intens farve og du kan nemt skabe et naturligt resultat ved at anvende viskelæderet, som findes for enden af lineren. De er fri for konserveringsmidler og indeholder nærende olier. Linerne er navngivet efter store svenske sangerinder.
129 DKK

IDUN lipliners greta

IDUN lipliners greta IDUN Minerals liplinerlinje består af fire forskellige nuancer, som tilfører farve til læberne samt indrammer din læbestift. Linerne har en cremet konsistent og påføres let. De giver en intens farve og du kan nemt skabe et naturligt resultat ved at anvende viskelæderet, som findes for enden af lineren. De er fri for konserveringsmidler og indeholder nærende olier. Linerne er navngivet efter store svenske sangerinder.
129 DKK

IDUN Lipstick Stina

IDUN Lipstick Stina Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Katja

IDUN Lipstick Katja Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Sylvia

IDUN Lipstick Sylvia Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Ingrid Marie

IDUN Lipstick Ingrid Marie Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Filippa

IDUN Lipstick Filippa Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Frida

IDUN Lipstick Frida Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Alice

IDUN Lipstick Alice Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Lingon

IDUN Lipstick Lingon Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Krusbar

IDUN Lipstick Krusbar Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick jordgubb

IDUN Lipstick jordgubb Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN lipstick Bjornbar

IDUN lipstick Bjornbar Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Vinbar

IDUN Lipstick Vinbar Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick jungfrubar

IDUN Lipstick jungfrubar Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN lipgloss charlotte

IDUN lipgloss charlotte IDUN Minerals rige og hydrerende lip gloss kombinerer de højpigmenterede mineraler med lækre farver og shine. Denne lip gloss fugter læberne i med mineralrige nuancer. Den indeholder rene mineraler som nordisk multebærolie og E-vitaminer, som plejer og beskytter dine læber samtidig med den giver et smukt resultat. Den kan anvendes af alle hudtyper, og skaber et smukt udtryk, også til sensitive hudtyper.
155 DKK

IDUN lipgloss ronja

IDUN lipgloss ronja IDUN Minerals rige og hydrerende lip gloss kombinerer de højpigmenterede mineraler med lækre farver og shine. Denne lip gloss fugter læberne i med mineralrige nuancer. Den indeholder rene mineraler som nordisk multebærolie og E-vitaminer, som plejer og beskytter dine læber samtidig med den giver et smukt resultat. Den kan anvendes af alle hudtyper, og skaber et smukt udtryk, også til sensitive hudtyper.
155 DKK

IDUN lipgloss agnes

IDUN lipgloss agnes IDUN Minerals rige og hydrerende lip gloss kombinerer de højpigmenterede mineraler med lækre farver og shine. Denne lip gloss fugter læberne i med mineralrige nuancer. Den indeholder rene mineraler som nordisk multebærolie og E-vitaminer, som plejer og beskytter dine læber samtidig med den giver et smukt resultat. Den kan anvendes af alle hudtyper, og skaber et smukt udtryk, også til sensitive hudtyper.
155 DKK

IDUN lipgloss louise

IDUN lipgloss louise IDUN Minerals rige og hydrerende lip gloss kombinerer de højpigmenterede mineraler med lækre farver og shine. Denne lip gloss fugter læberne i med mineralrige nuancer. Den indeholder rene mineraler som nordisk multebærolie og E-vitaminer, som plejer og beskytter dine læber samtidig med den giver et smukt resultat. Den kan anvendes af alle hudtyper, og skaber et smukt udtryk, også til sensitive hudtyper.
155 DKK