Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Makeup

Sorter efter

IDUN eyebrow pen Pil

IDUN Minerals Eyebrow Pencil - 203 Pil er en bryn-pen, som gør det nemt at få smukke og definerede bryn. I den ene ende af blyanten er der farve, som bruges til at optegne brynene i den ønskede form, samt udfylde eventuelle huller. Den er med høj pigmentering, og indeholder vegansk voks, der gør det lettere at forme brynet. I den anden ende er den en strid børste, som kan bruges til at blende farven sammen med hårene med, og derved skabe et 'blødere' og mere naturligt look. Fordele: Bryn-pen Til at optegne, udfylde og definere brynene med Højt pigmenteret Indeholder vegansk voks Indbygget børste Kan både bruges til et naturligt og dramatisk look Uden allergifremkaldende ingredienser Fri for nikkel, krom, parfume og parabener Vegansk Anvendelse: Brug blyanten til at optegne og udfylde brynene med Brug derefter børsten til at blende farven sammen med hårene
129 DKK

IDUN concealer raps

IDUN Mineral Concealer Raps IDUN Minerals concealer Rasp skjuler mørke rande, udjævner hudtonen, dækker urenheder og overfladiske blodkar. Raps virker lysreflekterende på mørke partier. Raps er gullig og passer til en varm hudtone. IDUN Minerals består af 100% højrensede mineraler Produkterne er uden parfume Produktet er vegansk
225 DKK

IDUN concealer havre

IDUN mineral Concealer Havre IDUN Minerals concealer Havre skjuler mørke rander, udjævner hudtonen, dækker urenheder og overfladiske blodkar. Havre virker lysreflekterende på mørke partier. Havre har en rosa undertone og passer til en kold hudtone. IDUN Minerals består af 100% højrensede mineraler Produkterne er uden parfume Produktet er vegansk
225 DKK

IDUN Brushes Dual sponge

IDUN Dual sponge Sammen med Iris, lanceres en ny makeupsvamp. Den har en 2-i-1 funktion til primer og blotting. Silekonesiden er den perfekte applikator for primer og blottingssiden hjælper med at fjerne overskydende fedt fra huden i løbet af dagen. Dup svampen let på huden dér hvor du er blevet ekstra fedtet. Det perfekte touch-up værktøj.
79 DKK

IDUN Brushes Precision eyeshadow Brush

IDUN Precision eyeshadow Brush IDUN Minerals Precison Eyeshadow Brush. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
89 DKK

IDUN Brushes Face Definer Brush

IDUN Face Definer Brush IDUN Minerals Face Definer Brush er en ansigt børste som har mange funktioner. Den kan anvendes ved smalle områder i ansigtet, til at highlighte eller til at nedtone makeuppen. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud.
109 DKK

IDUN brushes Stippling Brush

IDUN Stippling Brush IDUN Minerals Stippling Brush er en børste til ansigtet og som kan forbedre resultaterne af din makeup. Den anvendes med et hvilket som helst produkt for at skabe et perfekt HD-resultat. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud.
129 DKK

IDUN Brushes Anglet Blending Brush

IDUN Anglet Blending Brush IDUN Minerals angled blending brush er til applicering rundt om øjenområdet. Kan anvendes både fugtet eller tør. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
89 DKK

IDUN Brushes Eye-Lip definer Brush

IDUN Eye-Lip definer Brush IDUN Minerals eye definer brush er til applicering tæt ved øjenvippekanten. Kan anvendes både fugtet eller tør.IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
79 DKK

IDUN Brushes Eyeshadow Brush

IDUN Eyeshadow Brush IDUN Minerals eyeshadow brush er til applicering rundt om øjenområdet. Kan anvendes både fugtet eller tør. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
89 DKK

IDUN Brushes Concealer Brush

IDUN Concealer Brush Denne børste gør det lettere at påføre din concealer i øjenkrogen, og sørger for at concealeren blendes bedre og mere ensartet ind i huden.
89 DKK

IDUN Brushes Large powder brush

IDUN Large powder brush IDUN Minerals powder brush anvendes for at opnå generøs og jævn applicering på større flader med pudder, bronzer eller foundation. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
225 DKK

IDUN Brushes Liquid Foudation Brush

IDUN Liquid Foudation Brush IDUN Minerals liqued foundation brush er lavet med en tæt samling af hår og har en vinklet form, som gør det let at påfører flydende foundation. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud.
179 DKK

IDUN brushes Blush Brush

IDUN Blush Brush Rouge/Bronzer børste. Den vinklede konstruktion gør det let at påføre og fremhæve fine konturer på kinderne.
129 DKK

IDUN kabuki brush

IDUN kabuki brush IDUN Minerals kabuki børste anvendes først og fremmest til mineral foundation. IDUN Minerals børster er fremstillet af den fineste, syntetiske taklonfiber, hvis egenskaber ligner naturbørsters. Forskellen i forhold til en naturbørste er først og fremmest, at taklonbørsten er blødere og ikke fælder. Naturbørster kan til forskel fra taklonbørster give udslæt, hvis man har følsom hud. Samtlige børster i IDUN Minerals sortiment kan enten selv stå eller leveres med praktisk fod.
179 DKK

IDUN lip crayon monica

IDUN lip crayon monica IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon Lill

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. IDUN lip crayon LillProduktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon jenny

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. IDUN lip crayon jenny Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon birgit

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant IDUN lip crayon birgit Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon barbro

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. IDUN lip crayon barbro Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon anni-frid

IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant IDUN lip crayon anni-frid Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lip crayon agnetha

IDUN Lip Crayon Agnetha IDUN Minerals Lip Crayon er en hybrid mellem en læbestift og en læbeblyant. Produktet er nemt at påføre og takket være den cremede formel af højrensede mineralpigmenter er du sikret et holdbart og intenst farveresultat. Lip Crayon indeholder nordisk multebærolie, som tilfører fugt og pleje til læberne. Et perfekt valg til dig, som ønsker en holdbar farve uden at læberne føles tørre. Findes i 7 farver, som alle er navngivet efter kendte, svenske sangerinder: Agnetha, Anni-Frid, Barbro, Birgit, Jenny, Lill og Monica. 100% vegansk og parfumefri.
155 DKK

IDUN lipliners anita

IDUN lipliners anita IDUN Minerals liplinerlinje består af fire forskellige nuancer, som tilfører farve til læberne samt indrammer din læbestift. Linerne har en cremet konsistent og påføres let. De giver en intens farve og du kan nemt skabe et naturligt resultat ved at anvende viskelæderet, som findes for enden af lineren. De er fri for konserveringsmidler og indeholder nærende olier. Linerne er navngivet efter store svenske sangerinder.
129 DKK

IDUN lipliners bibi

IDUN lipliners bibi IDUN Minerals liplinerlinje består af fire forskellige nuancer, som tilfører farve til læberne samt indrammer din læbestift. Linerne har en cremet konsistent og påføres let. De giver en intens farve og du kan nemt skabe et naturligt resultat ved at anvende viskelæderet, som findes for enden af lineren. De er fri for konserveringsmidler og indeholder nærende olier. Linerne er navngivet efter store svenske sangerinder.
129 DKK

IDUN lipliners greta

IDUN lipliners greta IDUN Minerals liplinerlinje består af fire forskellige nuancer, som tilfører farve til læberne samt indrammer din læbestift. Linerne har en cremet konsistent og påføres let. De giver en intens farve og du kan nemt skabe et naturligt resultat ved at anvende viskelæderet, som findes for enden af lineren. De er fri for konserveringsmidler og indeholder nærende olier. Linerne er navngivet efter store svenske sangerinder.
129 DKK

IDUN Lipstick Stina

IDUN Lipstick Stina Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Katja

IDUN Lipstick Katja Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Sylvia

IDUN Lipstick Sylvia Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Ingrid Marie

IDUN Lipstick Ingrid Marie Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK

IDUN Lipstick Filippa

IDUN Lipstick Filippa Denne langtidsholdbare flotte matte læbestift giver et dramatisk udtryk og har en utrolig god dækkeevne grundet dens højpigmenterede mineraler. Den fås i 6 forskellige nuancer. Læbestiften fugter læberne med rige mineraler samtidig med den tilfører en smuk farve. Den indeholder nordisk multebærolie og E-vitaminer som plejer og beskytter dine læber. Det høje og rene mineralindhold tilbyder et smukt resultat til alle hudtyper, også til sensitiv hud.
169 DKK