Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Men

Sorter efter
Vis per side

Pasta&Love Styling Clay 50ml

Mat clay, der giver tekstur i håret og har et kraftigt langvarigt hold Tilfører fylde og struktur Indeholder kaolin og bentonite, der er naturlige mineraler, som giver den matte effekt Ideel til kortere hår Perfekt til et messy mat look Efterlader ingen produktrester i håret
190 DKK

Pasta&Love Styling Paste 125ml

Styling paste, der er let at arbejde med og derved giver en alsidig styling. Giver tekstur i håret med et medium hold og en naturlig finish. Todimensionel harpiks reducerer flager i håret og giver en let samt transparent forsegling omkring hårstrået. Perfekt til at bevare stylingen hele dagen Velegnet som alternativ til voks produkter Giver en naturlig glans uden at gøre håret stift eller klistret.
190 DKK

Pasta&Love Shaving Gel 150ml

Blød, transparent samt fugtgivende shaving gel, der ikke skummer. Anvendes til barbering af hele skægget, hvis man ønsker at kunne følge processen under barberingen. Perfekt til at lave en helt ren kant ved skæggrænsen, overskæg eller lign. for en skarp og præcis linje.
190 DKK

Davines Pasta&Love Aftershave & moisturizing cream

Delikat fugtgivende formel, ideel post-shave til at fuld-ende den daglige rutine. Tilfører let fugt til huden, perfekt som sidste step efter barbering.
190 DKK

Pasta & Love Pre-shaving & bard oil 50 ml

Multifunktionel oliebaseret formel. Kan anvendes til at preppe huden og skægget før barbering, eller på tørt skæg for at blødgøre og forme det.
190 DKK

Davines Pasta&Love Softening Shaving gel 200 ml

Skånsom barbergel, der er velegnet til alle hudtyper. Når produktet masseres ind i huden med hænderne eller en barberkost bliver den til en intens skum, der blødgører huden for en behagelig og effektiv barbering.
190 DKK