Filters
Søg

Oway

ORGANIC WAY OF LIFE

Baseret på biodynamiske, økologiske og fairtrade-ingredienser, skaber Organic Way effektive behandlinger med en høj koncentration af botaniske ingredienser. 

Organic Way er en filosofi, en dyb overbevisning omkring det at have respekt for miljøet og og fremme affaldsreduktion. Hver formel, emballage og materiale er designet til at have en minimal miljøpåvirkning.

Oway har reduceret mængden af ​​plastik med 99%. De pakker deres formler i glasflasker, krukker og aluminiumsrør som er 100% genanvendelige. Alle deres værktøjer, genstande og artikler er lavet af træ, glas, aluminium, organisk regenereret bomuld, genbrugspapir og mange andre naturlige økologiske materialer.

Som et tegn på deres etiske og miljømæssige engagement har de bygget to specielle banebrydende værksteder, hvor de dyrker officielle planter ved hjælp af biodynamiske metoder og ARTIGIANO, vores træ-laboratorium, hvor de designer og fremstiller emballering, møbler og genstande efter principperne for cirkulær design.

Sorter efter

Perfect Skin Cleansing Cream 75 ml

OWAY – PERFECT SKIN CLEANSING CREAM Oway perfect skin cleansing cream er en ansigtsrens fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser, fyldt med antioxidanter, som beskytter cellerne mod frie radikaler. Den fjerner effektivt men skånsomt, make-up, toksiner og urenheder fra huden. Denne fugtbevarende cleansing cream mindsker rødme og ældningstegn. Ideel til normal til tør hud. Bruges morgen og aften. Masser nænsomt på ansigt og hals. Fjern med vand og påfør De-stress tonic potion.
149 DKK

Fabulous Body Oil 140 ml

OWAY – FABULOUS BODY OIL Oway fabulous body oil er sammensat af 100% rene og biodynamiske ingredienser; biodynamisk blodappelsin, økologisk tamanu, patauá og inca inchi. Den giver fleksibilitet, kompakthed og styrker hudens fasthed. Samtidig giver den huden en satinagtig effekt, og gør den utrolig dejlig blød og glat.
375 DKK

scintilla opvaskebørste

OWAY – SCINTILLA Oway Scintilla opvaskebørste er lavet af 100 % naturlige materialer; Håndtaget er af bøgetræ, børstehovedet af kokosfibere og tovet er lavet af bomuld.
99 DKK

Gesto opvaskemiddel 500 ml

OWAY – GESTO Oway Gesto er et flydende opvaskemiddel der opløser fedt, snavs og urenheder. Efterlader dit service skinnende rent. Må kun anvendes til håndopvask. 98% naturligt afledt. Dermatologisk testet / Nikkel-testet
149 DKK

Miracle Eye Complex 20 ml

OWAY – BEAUTY MIRACLE EYE COMPLEX Stramning og genudgivelse af balsemserum for området omkring øjnene. Nikkelfri og dermatologisk testet. Egenskaber Giver friskhed til dit look. Stimulerer kollagen- og elastinproduktion for en genforøgende og anti-aldrende virkning. Lyser området omkring øjnene op. Afhjælper poser, mørke rende og rødme omkring øjnene. Anvendelse Anvendes både morgen og aften. Der påføres en lille mængde af produktet på det afrensede område omkring øjnene, ved forsigtigt at duppe det, indtil det er helt absorberet.
499 DKK

Detox Body Wash 270 ml

OWAY – DETOX BODY BATH Oway detox body bath er en afgiftende shower gel, fremstillet af naturlige ingredienser; biodynamisk nød, økologisk purpursolhat, lilla ris og skjolddrager. Den består af en blid udrensende base af vegetabilsk oprindelse, der giver energi til huden og har en værdifuld fugtgivende effekt. Sæben er dermatologisk testet, og kan anvendes i brusebadet, eller som håndsæbe.
199 DKK

De-stress Tonic Potion 140 ml

OWAY – DE-STRESS TONIC POTION Oway de-stress tonic potion er fremstillet af naturlige ingredienser; biodynamisk nød, økologisk purpursolhat, lilla ris og skjolddrager. Stresset og energiforladt hud bliver genopfrisket og beroliget. Den fjerner døde hudceller og producerer et tyndt lag af hydrering, der forbereder huden til efterfølgende behandlinger. Brug Morgen og aften efter PERFEKT RENGØRING AF HUD, hæld en lille mængde toner på en bomuldsskive eller pude, og før den over hele ansigtet for en blødere, friskere hud.
229 DKK

Replumping Booster 25 ml

OWAY – REPLUMPING BOOSTER Gendanner tætheden mod huden indefra og efterlader den fast og smidig. Reducerer aldersmærket og giver et glat, lysende og afslappet udseende. Brug BRUGT ALT: Påfør 3-4 dråber på ansigt og nakke og massage, indtil de er helt optaget. KOMBINERET ANVENDT: Påfør 3-4 dråber REPLUMPING BOOSTER på en lille mængde RADIANCE FACE BALM og massage på ansigt og hals, indtil den er helt optaget.. Reducerer tegn på alder og giver et glat, afslappet udseende.
442 DKK

Radiance Face Balm Kit 50 ml

OWAY – RADIANCE FACE BALM KIT Dette kit er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser. Radiance Face Balm: nærer huden og giver komprimering af hudbarrieren. Lysende, glat hud takket være antioxidanter og naturlig polyphenol. Regenererende booster: beskytter din hud mod eksterne angreb og øger dens naturlige styrke til selvforsvar. Stærkere, vital, ung og smidig hud. Gennemspændende booster: gendanner tætheden på huden indefra og efterlader den fast og smidig. Reducerer aldersmærket og giver et glat, lysende og afslappet udseende. Brug Morgen og aften påføres RADIANCE FACE BALM på rent, tørt ansigt og nakke. For forbedret målrettet handling skal du bruge i kombination med REPLUMPING BOOSTER e / o REGENERATING BOOSTER. Påfør 3-4 dråber på en lille mængde RADIANCE FACE BALM og massage på ansigt og nakke, indtil de er helt optaget.
669 DKK

Volumizing hair bath 240 ml

Volumizing hair bath 240 ml Den renser fint og skrøbeligt hår, tilfører let pleje uden at virke tyngende, giver fylde og styrke. Den renser hovedbunden og løfter håret fra rødderne. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk røllike og økologisk ingefær styrker hårstråene i dybden, så håret bliver stærkt og fyldigt. 100% genanvendelig glasflaske. Aktive ingredienser: - Biodynamisk røllike - Det stimulerer mikrosirkulation, hvilket forbedrer hårstrukturenes sundhed og styrke. - Organisk ingefær - Dekongestant og antioxidant, den har stimulerende, rensende og antiseptiske egenskaber. - Etisk lilla ris - Rig på anthocyaniner, der giver en karakteristisk lilla farve. Den er ideel til fint, skrøbeligt og beskadiget hår. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK

Silk´n´glow Serum 50 ml

Silk´n´glow Serum 50 ml Et økologisk serum, der bekæmper frizz i tørt og porøst hår. Dette serum tilfører masser af pleje til dit hår uden at virke tyngende. Derudover sikrer det et krusfrit resultat og en strålende glansfuld finish. Serummet er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk hvede og økologisk cupuaçutræ plejer og blødgør tørt hår i dybden, så det efterlades fløjlsblødt og glinsende. Serummet er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Det kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Anvendelse: Påfør en passende mængde serum i fugtigt eller tørt hår med fokus på længder og spidser. Style derefter dit hår, som du ønsker.
299 DKK

Smoothing Fluid 100 ml

Smoothing Fluid 100 ml En økologisk lotion, der tæmmer frizz og flyvske småhår. Denne flydende lotion tilfører fugt til dit hår samt udglatter krus, så selv det mest genstridige hår bliver nemt at style. Lotionen er desuden varmebeskyttende, så dit hår ikke tager skader under brug af varmestylers. Produktet er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så frizz effektivt elimineres. Stylingproduktet er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Det kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube. Anvendelse: Pårføres i nyvasket, fugtigt hår med fokus på længder og spidser. Style derefter håret, som du ønsker.
299 DKK

Smooting Cream 150 ml

Smoothing Cream 150ml En økologisk stylingcreme, der tæmmer frizz og flyvske småhår. Denne hårcreme tilfører fugt og pleje til dit hår samt udglatter krus, så selv det mest genstridige hår bliver nemt at style. Cremen er perfekt at anvende inden styling med glattejern. Cremen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier.Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så frizz effektivt elimineres. Stylingproduktet er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve og parabener. Det kommer desuden i en 100% genanvendelig aluminiumstube. Anvendelse: Pårfør cremen i nyvasket, vådt hår. Style derefter håret, som du ønsker.
269 DKK

Smoothing Conditioner 240 ml

Smoothing Conditioner 240 ml Skaber et kontrolleret og velplejet look uden krus. Blødgør og udglatter tørt og flyvsk hår. Conditioneren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så krus effektivt elimineres. 100% genanvendelig glasflaske. Aktive ingredienser: - Biodynamisk kommen - Det er afgiftende og stimulerer mikrosirkulation. - Organisk rose - Rig på antioxidanter, carotenoider, vitaminer og phytosteroler, det har en forfriskende og antioxidant virkning. - Etisk Buriti - Dette forhindrer dehydrering af håret, giver det nyt liv og gør det stærkt og glansfuldt. INDEHOLDER IKKE: PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
249 DKK

Smoothing hair bath 240 ml

Smoothing hair bath 240 ml Den eliminerer krus og er perfekt til at skabe et kontrolleret og velplejet look. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk kommen og økologisk rose nærer dit hår i dybden, så krus effektivt elimineres. 100% genanvendelig glasflaske. Aktive ingredienser: - Biodynamisk kommen - Det er afgiftende og stimulerer mikrocirkulation. - Organisk rose - Rig på antioxidanter, carotenoider, vitaminer og phytosteroler, det har en forfriskende og antioxidant virkning. - Etisk buriti - Dette forhindrer dehydrering af håret, giver det nyt liv, og gør det stærkt og glansfuldt. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK

Silk´n´glow hair mask 150 ml

Silk´n´glow hair mask 150 ml Tilfører masser af fugt og pleje til håret, uden at virke tyngende. Den gør håret blødt, glansfuldt og eliminerer krus Kuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk hvede og økologisk Cupuaçutræ plejer og blødgør tørt hår i dybden, så det efterlades blødt og medgørligt. 100% genanvendelig aluminiumstube. Anvendelse: Påfør i nyvasket hår. Lad den virke i 3-5 minutter. Skyl ud. Vi anbefaler at du afslutter med en fugtgivende conditioner for at lukke hårstråene, og derved beskytter håret mest muligt. Aktive ingredienser: - Biodynamisk havre. - Organic Cupuaçu - Nærende og blødgørende, det tilføjer glans til hårfibrene. - Etisk produceret Paranødder - Fugtgivende, vitamin A og B, det har en anti-krus effekt. Gør håret skinnende og let at rede. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
249 DKK

Silk´n´glow hair bath 240 ml

Silk´n´glow hair bath 240 ml Renser blidt men effektivt dit hår i dybden, samt tilfører masser af pleje og glans uden at virke tyngende. Den gendanner hårets naturlige fugtighed, hvilket reducerer krus. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser, samt rene æteriske olier. Biodynamisk havre og økologisk Cupuaçutræ plejer og blødgør tørt hår i dybden, så det efterlades fløjlsblødt og medgørligt. Aktive ingredienser: - Biodynamisk havre. - Organisk cupuaçu - Nærende, blødgørende og tilføjer glans til hårfibrene. - Etisk produceret paranødder - Rig på vandopløselige A- og B-vitamin. Det har en anti-frizz effekt på håret, gør det skinnende og let at frisere. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK

remedy hand balm

remedy hand balm Intens behandling til tørre og sprukne hænder Aktive ingredienser: - Biodynamisk valnød - rig på C-vitamin, flavonoider og tanniner - Organisk Chia - rig på Omega-3 og essentielle fedtsyrer (82%) - Fair trade Patauà - rig på Omega-9 og palmitinsyre, der giver dyb næring Anti-aldring, anti-pletter og anti-rødmen INDEHOLDER IKKE: KONSERVERINGSMIDLER / PARABENER / SILIKONER / VASELINE / PEG, PPG & BG / EDTA / SYNTETISKE PARFUMER / KUNSTIGE FARVESTOFFER
75 DKK

plant & mineral refresh

plant & mineral refresh Genopfrisker straks håret og giver volume. Den absorbere overskydende talg og efterlader håret rent. Forlænger tiden imellem hårvaskene. Anvendelse: Påfør på hårrødderne og fordel produktet med fingrene. Børst for at fjerne eventuelle rester. Aktive ingredienser: - Biodynamisk mynte: Astringerende og rensende. Det lindrer, opfrisker rødderne og fjerner overskydende talg. Det stimulerer væksten af ??sundt hår. Med antiseptiske egenskaber bekæmper det kløe i hovedbunden. - Kassava- og risstivelse: Absorberer fedt og giver letthed til håret. Med beroligende egenskaber. Det er rig på protein og styrker håret. - Organisk appelsin: Giver glans og energi. Med sebum regulerende egenskaber anbefales apppelsin til fedtet hår. - Pimpsten: Lavasten pulver som giver hårfibrene energi. - Zeolit: Rensende og afgiftende egenskaber. Absorberer zeolit ??toksiner og kemiske produkter. Lindrer irritation af hovedbunden og bekæmper frie radikaler. - Etisk amazonisk lyserød ler: Opnået ved blanding af rød og hvid ler. Det har blødgørende egenskaber og renser huden. Det virker direkte på hovedbunden og regulerer talgproduktionen. INDEHOLDER IKKE: VAND / TALKUM / 100% PLANTE- OG MINERALBASERET
269 DKK

"Dandruff remedy dry scalp 50 ml

'Dandruff remedy dry scalp 50 ml En økologisk hovedbundsbehandling, der bekæmper tørre skæl. Denne kur tilfører let pleje til din hovedbund samt virker lindrende på kløe, rødme og irritation. Derudover fjerner den tørre skæl fra hovedbunden samt virker forebyggende, så de ikke kommer igen. Behandlingen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk rosmarin og økologisk pil har en antibakteriel virkning, der sikrer en hovedbund i sund balance. Produktet er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Anvendelse: Ryst flasken godt før brug. Påfør serummet i en nyvasket hovedbund. Lad produktet sidde et par minutter, før du tørrer dit hår.
299 DKK

"Dandruff remedy oily scalp 50 ml

'Dandruff remedy oily scalp 50 ml En økologisk hovedbundsbehandling, der bekæmper fedtede skæl. Denne kur tilfører let pleje til din hovedbund samt virker lindrende på kløe, rødme og irritation. Derudover fjerner den fedtede skæl fra hovedbunden samt virker forebyggende, så de ikke kommer igen. Behandlingen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk rosmarin og økologisk pil har en antibakteriel virkning, der sikrer en hovedbund i sund balance. Produktet er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Anvendelse: Ryst flasken godt før brug. Påfør serummet i en nyvasket hovedbund. Lad produktet sidde et par minutter, før du tørrer dit hår.
299 DKK

Purifying dry scalps 240 ml

Purifying dry scalps 240 ml Den skaber balance i hovedbunden og fjerner tørre skæl. Renser og fugter huden let. Aktive ingredienser: - Biodynamisk rosmarin - Har antimikrobielle og forfriskende egenskaber. Det er ideelt til behandling af irriterede hovedbund. - Organisk pil - Den indeholder et fytokompleks, der er særligt rig på flavonoider og salicylholdige glukosider (forløbere for salicylsyre, der indeholder sukkermolekyler). Pilekstraktet har antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaber. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk og astringerende for huden. Forfriskende og energigivende for håret. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK

Purifying oily scalps 240 ml

Purifying oily scalps 240 ml Den renser hovedbund og hår for fedtede skæl, og har en antibakteriel og antiseptisk virkning. Aktive ingredienser: - Biodynamisk rosmarin - Har antimikrobielle og forfriskende egenskaber, der er ideelle til behandling af irriterede hovedbund. - Organisk timian - Er ideelt til behandling af fedtede eller tørre skæl. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk og astringerende for huden. Forfriskende og energigivende for håret. - Phycosaccaride Acg - Kompleks afledt af laminaria alger, der bekæmper bakterier der er ansvarlige for hyperproduktionen af talg og gærsvampen Malassezia Furfur, der er ansvarlig for skæl. Det hæmmer 5-a- reduktase, som er processen, der er ansvarlig for overproduktion af talg fra huden. Det genererer synlige forbedringer, som rebalancerer huden. - Puricomplex - Hudrensende kompleks baseret på organisk brændenælde og burre. Brændenælde har en kraftig, astringent, rensende og anti-fedtende virkning. Burre har en antiseptisk og antibiotisk virkning, der er effektiv mod bakterier og svampe. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK

"Densifying 100 ml

'Densifying remedy 100 ml Oway densifying remedy er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienser. Hår der er tilbøjelige til at falde ud bliver styrket og hovedbunden får styrke og energi. Den fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden, for at fremkalde væksten af nyt hår, og favoriserer iltningen af hovedbunden. Påføres direkte på hovedbunden efter hårvask. Lad den sidde i et par minutter før du tørrer håret. Ryst før brug. INDEHOLDER INGEN: SLS & SLES / parabener / vaseline / PEG, PG & BBG / EDTA / syntetisk duft / kunstige farvestoffer
598 DKK

"Soothing remedy 50 ml

'Soothing remedy 50 ml Oway soothing remedy er sammensat af naturlige ingredienser; biodynamisk kamille, økologisk aloe vera, etisk teak, etisk mahogni og zanthoxylum. Den egner sig, godt til din hud, dit hår og din hovedbund. Reducerer irritation og kløe, har antibakterielle egenskaber og fremskynder helbredelsen af både din hud og din hovedbund. Den giver mild fugtighed til hovedbunden, styrker hårets struktur, og genopretter en sund balance i huden hvor den især er afhjælper eksem, rødme og kløe. Derudover giver den en langvarig beroligende virkning. Anvendelse i hår: Før du tørrer dit hår, skal denne remedy påføres på de følsomme hudområder og derefter masseres ind. Skal ikke skylles ud. Anvendelse på hud: Påfør et ekstra tykt lag på de udsatte områder efter du har været i bad. INDEHOLDER INGEN: SLS & SLES / parabener / vaseline / PEG, PG & BBG / EDTA / syntetisk duft / kunstige farvestoffer
299 DKK

Rebuilding hair mask 150 ml

Rebuilding hair mask 150 ml Til hår der er ødelagt fx. på grund af hårfarvning eller andre kemiske behandlinger. Den gendanner proteinerne i håret. Genopbygger hårstråene i dybden og håret efterlades blødt, sundt og stærkt med fornyet glans. Kuren er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk iris og økologisk basilikum tilfører fugt til håret samt reparerer skadede områder. Anvendelse: Påfør i nyvasket hår, lad den virke i 5-10 minutter. Skyl ud. Vi anbefaler at du afslutter med en fugtgivende conditioner for at lukke hårstråene, og derved beskytte håret mest muligt. Aktive ingredienser: - Biodynamisk iris - Denne blomst er rig på phytoøstrogener og har forfriskende og styrkende egenskaber til kedeligt og mat hår. - Organisk basilikum - Basilikum tilføjer fugt, glans og beskytter hårfibrene. Det har en forfriskende og styrkende effekt på svagt hår. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk og astringerende for huden, forfriskende og energigivende for håret. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
249 DKK

Rebuilding hair bath 240 ml

Rebuilding hair bath 240 ml Den giver behandlet og beskadiget hår struktur og styrke. Renser skånsomt dit hår og genopbygger hårstråene i dybden. Shampooen er perfekt til hår, der er ødelagt fx. på grund af hårfarvning eller andre kemiske behandlinger. Håret efterlades sundt og stærkt med fornyet glans. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk iris og økologisk basilikum tilfører fugt til håret samt reparerer skadede områder. Aktive ingredienser: - Biodynamisk iris - Denne blomst er rig på phytoøstrogener og har opfriskende og styrkende egenskaber til kedeligt og mat hår. - Organisk basilikum - Basilikum giver fugt, glans og beskytter hårfibrene. Den har en forfriskende og styrkende effekt på svagt hår. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk og astringerende for huden. Forfriskende og energigivende for håret. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFFER
229 DKK

Micro-stimulating hair bath 240 ml

Micro-stimulating hair bath 240 ml Den renser håret, modvirker hårtab og medvirker til fysiologisk hårvækst. Aktive ingredienser: - Biodynamisk mint - Mint har en forfriskende og vitaliserende effekt på mikrocirkulationen. - Organisk hestekastanje - Det forbedrer mikrocirkulationen i blodkar. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk, forfriskende og energigivende for håret. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK

Soothing hair bath 240 ml

Soothing Hair Bath 240 ml En økologisk shampoo, der virker lindrende på en sart hovedbund. Denne shampoo renser blidt men effektivt dit hår i dybden uden at irritere en sensitiv eller kløende hovedbund. Shampooen er så blid, at den også er perfekt at anvende til børn. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier.Biodynamisk fennikel og økologisk amarant renser, styrker og plejer hår og hovedbund. Resultatet er velplejet hår og en sund hovedbund i naturlig balance. Shampooen er fri for mineralolie, syntetisk parfume, kunstig farve, sls/sles sulfater og parabener. Den kommer desuden i en 100% genanvendelig glasflaske. Anvendelse: Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.
229 DKK

Sebum balance hair bath 240 ml

Sebum balance hair bath 240 ml Den renser effektivt din hovedbund og hår fri for snavs og overskydende fedt. Derudover normaliserer den sebumbalancen i hovedbunden, hvilket skaber et mere velplejet look. Shampooen er helt fri for kemikalier og er baseret på naturlige ingredienser samt rene æteriske olier. Biodynamisk salvie og økologisk øjentrøst har en dybderensende samt antibakteriel effekt. 100% genanvendelig glasflaske. Aktive ingredienser: - Biodynamisk salvie - Renser effektiv og blidt huden, og det hjælper med at genoprette udskillelsen af sebum. - Organisk øjentrøst - Det har astringerende, antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaber takket være tilstedeværelsen af ??flavonoider og tanniner. - Etisk teak - Det styrker hårstrukturen, og har antibakterielle egenskaber. - Etisk mahogni - Antiseptisk og astringerende for huden, forfriskende og energigivende for håret. INDEHOLDER IKKE: SLS & SLES / PARABENER / VASELINE / PEG, PG & BBG / EDTA / SYNTETISK PARFUME / KUNSTIGE FARVESTOFFER
229 DKK