Fri fragt i DK ved køb over 500
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Cookie- og privatlivspolitik

Cookiepolitik og personoplysninger

Denne cookiepolitik dækker frisoernakskov.dk (herefter: hjemmesiden). Når du besøger vores hjemmeside/webshop indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og til at give os informationer om brugen af hjemmesiden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af hjemmesiden. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. . Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan slå cookies helt fra. Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din computer.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Du kan så risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der måske er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

5 typer cookies

Nødvendige:
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere optimalt uden disse cookies.

Funktionelle:
Vi indsamler oplysninger om dine foretrukne indstillinger og valg på hjemmesiden. Det gør vi for at kunne vise dig den version af hjemmesiden, der passer til dine præferencer. Oplysningerne bliver brugt til at afgøre, hvilken region og sprog du foretrækker, til at vise videoer og andre visuelle elementer på hjemmesiden fx jobsøgning.

Statiske:
Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at give dig personaliseret indhold og udarbejde markedsanalyser.

Marketing:
Vi indsamler oplysninger om dine interesser, herunder hvilke sider og annoncer du klikker på, hvilke produkter eller ydelser du viser interesse for, eller køber, på denne og andre hjemmesider. Det gør vi for at kunne vise dig annoncer, der er relevante for dig og dine interesser. 
For at kunne vise dig målrettede annoncer på denne og andre hjemmesider, samarbejder vi med andre virksomheder, som vi deler oplysninger med. Det kan du læse mere om herunder.

Uklassificerede:
Uklassificerede cookies er vi i færd med at klassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Disse skal du vælge om du vil give tilsagn til, når du opretter dig som kunde hos os.

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter:

Vi anvender Google Analytics til at analysere brugen af vores hjemmeside
Google Analytics genererer statistikker og andre informationer om websitebrug ved hjælp af cookies, som gemmes på brugernes computere. Den genererede information, der relaterer til vores hjemmeside, anvendes til udarbejdelse af rapporter om brugen af hjemmesiden. Google gemmer og anvender den pågældende information. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Googles privatlivspolitik er tilgængelig på: https://www.google.dk/intl/da/policies/privacy/

Webshoppen benytter cookies til at optimere servicen på shoppen. Eksempelvis er disse cookies grundlaget for oversigter af hvordan webshoppen benyttes, statistikker, log mv. Vi logger aktiviteterne på shoppen. Det vil sige at et statistik-system gemmer data, som kan vise hvor mange besøgende en hjemmeside har haft, hvilke sider de besøger, hvorlang tid mv. Vi anvender logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

De fleste browsere tillader dig at blokere alle cookies, nogle få vil dog kun tillade dig at afvise tredjeparts cookies. Du kan finde flere informationer om, hvordan cookies virker, og hvordan du administrerer dem på Forbrugerrådets hjemmeside Tænk: http://taenk.dk/gode-raad/tema/privacy-beskyt-dine-private-oplysninger-paa-nettet/cookies-paa-nettet. Se også her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Yderligere information om cookies og cookiebekendtgørelsen er ligeledes tilgængelig på Erhvervsstyrelsens hjemmeside: http://www.erhvervsstyrelsen.dk/cookies

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig brug af hjemmesiden, tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, liker siden, registrerer dig som kunde eller foretager køb via hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på.

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse som kunde eller ved køb. Der anvendes naturligvis en sikker forbindelse ved betaling på hjemmesiden.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. tilmelding til et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Data om din brug af websitet og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Klageadgang

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger fremadrettet anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@frisoernakskov.dk

Hvis du ønsker at klage over salonen behandling af dine personoplysninger kan dette ske til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5
1300 København K
Telefon: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk

 

Websitet ejes og publiceres af:

Damernes og Herrernes Frisør
Søndergade 1,
4900 Nakskov

Tel: 54 92 22 73
Email: info@frisoernakskov.dk

OBS: I vores handelsbetingelser kan du læse lidt mere om vores privatlivspolitik.