Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Special behandling

Sorter efter

Volumizing Hydrating Spray 100 ml

Er en hårspray som hjælper med at give håret volumen og samtidig fugte det. Denne spray er derfor god til fint hår, da sprayen kan går ind og giver fylde til håret.
143 DKK 159 DKK

Rebalancing Scalp Exfoloa 180 ml

Rebalancing Scalp Exfoliating Cream er en behandling med to funktioner. Den fungerer som en scrub til hovedbunden og har en rensende effekt for at modvirke dannelsen af skæl og overskydende talg samt hudfornyelse.
224 DKK 249 DKK

Care Rebalancing Shampoo 400 ml

Rebalancing Sebum Control Shampoo regulerer overproduktionen af talg og rebalancerer hovedbunden. Så hvis du har en fedtet hovedbund er denne shampoo god til dig.
179 DKK 199 DKK

Lenitive Scalp Comfort Cream 100 ml

Scalp Comfort Cream fra Lenitive serien genbalancerer den epidermale funktion af hovedbunden og giver en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed på irriteret hovedbund.
179 DKK 199 DKK

Lenitive Dermo-calming Shampoo 400 ml

Dermo-Calming Shampoo fra Lenitive serien er en intensiv fugtighedsgivende, beroligende og genbalancerende shampoo for irriteret hovedbund.
179 DKK 199 DKK

Loss Control Fortifying Shampoo 400 ml

Hårtab er en fysisk proces, der kan reduceres gennem forebyggende behandlinger. INsights Loss Control Fortifying Shampoo styrker hårsækken og modvirker hårtab.
179 DKK 199 DKK

Loss Control Fortifying Tonic 100 ml

Fortifying Treatment er en behandling, der fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden og hjælper med at undgå hårtab. Denne hårtabsbehandling kan gå ind og forlænge din hårcyklus, så der længere tid i mellem hår udskift.
224 DKK 249 DKK

Damaged Hair Restructuriz 100 ml

Restructurizing Spray fra Damaged Hair anvendes som en vedligeholdende behandling for at genopbygge elasticitet i håret. Det er en proteinspray som styrker og genopbygger dine hårstrå, så den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet hår.
179 DKK 199 DKK

Anti Dandruff Purifying Shampoo 400 ml

Shampooen renser mildt skæl af hovedbunden og modvirker, at det kommer igen. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis du har skæl.
179 DKK 199 DKK

Anti Dandruff Purifying Tonic 100 ml

Purifying Treament er en behandling, der modvirker skæl og lindre irritation i hovedbunden.
224 DKK 249 DKK

Sebum balance hair bath 240 ml

Sebum balance hair bath
Den renser effektivt din hovedbund og hår fri for snavs og overskydende fedt. Derudover normaliserer den sebumbalancen i hovedbunden, hvilket skaber et mere velplejet look.
206 DKK 229 DKK