Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Special behandling

Sorter efter

Volumizing Hydrating Spray 100 ml

Care Volumizing Hydrating Spray 100 ML + Økologisk ginseng- og hvid nældeekstrakt + Økologisk psylliumekstrakt (Kostfibret ”husk”) + 98% naturlige ingredienser INsights Volume Up Hydrating Spray er en hårspray som hjælper med at give håret volumen og samtidig fugte det. Denne spray er derfor god til fint hår, da sprayen kan går ind og giver fylde til håret. Anvendelse: Omryst før brug. Spray på nyvasket, fugtigt hår og fortsæt med styling. Skal ikke skylles ud.
159 DKK

Rebalancing Scalp Exfoloa 180 ml

Care Rebalancing Scalp Exfoliating cream 180 ML + Økologisk salvie og lavendelekstrakt + 98% naturlige ingredienser + Andiroba scrub og Tea tree olie INsights Rebalancing Scalp Exfoliating Cream er en behandling med to funktioner. Den fungerer som en scrub til hovedbunden og har en rensende effekt for at modvirke dannelsen af skæl og overskydende talg samt hudfornyelse. INsights eksfolierende hovedbundscreme sigter mod at rense hovedbunden for døde celler, rester af produkter og urenheder ved at reaktivere mikrocirkulationen. De økologiske lavendel og salvie-ekstrakter giver en beroligende effekt, mens andiroba scrub renser huden i synergi med de velkendte antibakterielle fordele fra tea tree oil. Denne scrubbecreme er et behageligt produkt at bruge og den skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget fedtet og skal stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. At udføre en eksfoliering af hovedbund kan være nyttigt for hårets sundhed og udseende. Cremen passer til alle hårtyper. Anvendelse: Cremen tilføres direkte på hovedbunden på tør hud og masseres godt ind. Eksfolierende hovedbundscreme har en indvirkningstid på 2-3 min. Skyl forsigtigt og fortsæt med efterfølgende behandling fx Rebalancing, Anti-dandruff eller Loss Control.
249 DKK

Care Rebalancing Shampoo 400 ml

Care Rebalancing Shampoo 400 ML + Tea Tree olie + 97% naturlige ingredienser + Økologisk birke-ekstrakt, grapefrugt og lavendel INsights Rebalancing Sebum Control Shampoo regulerer overproduktionen af talg og rebalancerer hovedbunden. Så hvis du har en fedtet hovedbund er denne shampoo god til dig. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget fedtet og skal stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Derudover plejer shampooen også dit hår ved at give det fugt og efterlader det silkeblødt. Anvendelse: Fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask.
199 DKK

Lenitive Scalp Comfort Cream 100 ml

Care Lenitive Scalp Comfort Cream + Økologisk Indisk figen-ekstrakt + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk katost-ekstrakt INsights Scalp Comfort Cream fra Lenitive serien genbalancerer den epidermale funktion af hovedbunden og giver en behagelig og beroligende fornemmelse af friskhed på irriteret hovedbund. Denne creme skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget irriteret og skal balanceres og stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Lenitive serien er Cosmos Natural certificeret, hvilket bl.a. betyder, at mindst 98% af produktet skal indeholde naturligt oprindelige ingredienser, emballagen skal være minimal for at mindske indflydelse på miljøet samt produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud. Anvendelse: Efter hårvask med INsights Dermo-Calming beroligende Shampoo, påføres cremen på de røde og irriterede områder i hovedbunden. Massér blidt og lad den blive på din hovedbund. Den skal derfor ikke skylles ud. Cremen kan også anvendes på en tør hud. 100 ML
199 DKK

Lenitive Dermo-calming Shampoo 400 ml

Lenitive Dermo-Calming Shampoo 400ml + Økologisk Indisk figen-ekstrakt + Økologisk aloe-ekstrakt + Økologisk katost-ekstrakt INsigths Dermo-Calming Shampoo fra Lenitive serien er en intensiv fugtighedsgivende, beroligende og genbalancerende shampoo for irriteret hovedbund. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis den er meget irriteret og skal balanceres og stabiliseres igen. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Derudover plejer shampooen også dit hår ved at give det fugt og efterlader det silkeblødt. Lenitive serien er Cosmos Natural certificeret, hvilket bl.a. betyder, at mindst 98% af produktet skal indeholde naturligt oprindelige ingredienser, emballagen skal være minimal for at mindske indflydelse på miljøet samt produktet er dermatologisk testet på sensitiv hud. Anvendelse: Shampooen skal fordeles jævnt på vådt hår og skylles grundigt efter vask.
199 DKK

Loss Control Fortifying Shampoo 400 ml

Care Loss Control Fortifying Shampoo 400 ML + Økologisk hestekastanje og echinacea-ekstrakt + 97% naturlige ingredienser + Menthol Hårtab er en fysisk proces, der kan reduceres gennem forebyggende behandlinger. INsights Loss Control Fortifying Shampoo styrker hårsækken og modvirker hårtab. Shampooen fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden, stimulerer hårsækkene og hjælper med at undgå hårtab. Anvendelse: Shampooen fordeles jævnt i vådt hår, masseres godt ind i hår og hovedbund og skylles derefter grundigt. For bedste resultater, brug derefter INsights Loss Control Fortifying Treatment 1-3 gange ugentligt i 6 uger. Produktet virker optimalt når kun bruges efter behov.
199 DKK

Loss Control Fortifying Tonic 100 ml

Care Loss Control Fortifying Tonic 100 ML + Økologisk hestekastanje-ekstrakt + Økologisk echinacea-ekstrakt + Menthol og guarana-ekstrakt INsights Fortifying Treatment er en behandling, der fremmer mikrocirkulationen i hovedbunden og hjælper med at undgå hårtab. Denne hårtabsbehandling kan gå ind og forlænge din hårcyklus, så der længere tid i mellem hår udskift. Den økologiske hestekastanje-ekstrakt aktiverer hårvækst ved at stimulere hårsækken, hvorimod menthol har en kølende effekt på hovedbunden. Denne naturlige behandling indeholder også Guarana-ekstrakt som er en koffeinbooster til hovedbunden, mens den økologiske echinacea-ekstrakt beroliger huden og er god til at regulere fedtstof i hovedbunden. Fortifying Treatment skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis du i perioder har tendens at tabe hår. Derfor anbefaler vi, at den bruges efter behov. Anvendelse: Produktet masseres i hovedbunden efter vask med INsights Fortifying Shampoo og den skal ikke skylles ud. Intensiv behandling: Anvendes en gang om dagen eller mindst tre gange om ugen. Forbyggende eller vedligeholdende behandling: Anvendes en til to gange om ugen i fem til seks uger i træk.
249 DKK

Damaged Hair Restructuriz 100 ml

Care Damaged Hair Restructuriz 100 ML + Økologisk bambus- og hvedeekstrakt + 97% naturlige ingredienser + Hav kelp-ekstrakt INsights Restructurizing Spray fra Damaged Hair anvendes som en vedligeholdende behandling for at genopbygge elasticitet i håret. Det er en proteinspray som styrker og genopbygger dine hårstrå, så den er derfor god til dig med spaltede spidser og skadet hår. Den genopbyggende spray er også god at komme i håret lige får du skal style det. Anvendelse: Omryst før brug. Spray på nyvasket fugtigt hår og fortsæt med styling. Skal ikke skylles ud. *En lille ændring i udseende er en indikation af de naturlige råmaterialer som er brugt i formularen.
199 DKK

Anti Dandruff Purifying Shampoo 400 ml

Shampooen renser mildt skæl af hovedbunden og modvirker, at det kommer igen. Denne shampoo skal derfor ses som en behandling af din hovedbund, hvis du har skæl.
199 DKK

Anti Dandruff Purifying Tonic 100 ml

Purifying Treament er en behandling, der modvirker skæl og lindre irritation i hovedbunden.
249 DKK

Sebum balance hair bath 240 ml

Sebum balance hair bath
Den renser effektivt din hovedbund og hår fri for snavs og overskydende fedt. Derudover normaliserer den sebumbalancen i hovedbunden, hvilket skaber et mere velplejet look.
229 DKK