Fri fragt i DK ved køb over 399,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg

Styling

Sorter efter

Shabby Mud 50 ml

Oway shabby mud
Denne voks giver håret et pjusket look, og fjerner volumen. Den definerer og separerer sektioner med en mat effekt.
229 DKK

Shaping putty 50 ml

Oway shaping putty
Denne strong-hold putty giver volumen og struktur til selv det fineste hår. Giver næring, fugt, glans og beskyttelse til håret.
229 DKK

Boho Pomade 50 ml

Oway boho pomade er fremstillet af naturlige biodynamiske ingredienserbr> Denne pomade giver næring og beskyttelse til håret. Styrker hårets struktur og hårets naturlige forsvar mod UV stråler. Den hjælper til at støtte og forme krøller på en naturlig måde.
229 DKK

Next day cream 140 ml

Oway – Next Day Cream er en teksturiserende hårcreme. 94,7% naturligt afledte ingredienser. 84% bionedbrydelige ingredienser.
269 DKK

volumizing root spray

volumizing root spray Løfter håret ved rødderne, så det får en flot fylde. Sprayen er perfekt til fine hårtyper. Giver et blødt og l
269 DKK

Nurturing Drops 50 ml

Nourishing Drops
Et økologisk serum, der reparerer spaltede spidser. Dette serum tilfører fugt og pleje til håret, så skadede og spaltede hårstrå forsegles. Derudover beskytter den håret mod varmeskader fra brug af fx. glattejern og føntørrer.
299 DKK

Bungee Fiber 50 ml

Bungee Fiber
2 i 1 produkt: - Styling + styrkende behandling - Elastisk fiberholdig struktur. Fremragende til alle længder
229 DKK

Glamshine Cloud 100 ml

Oway Glamshine cloud er lækker olie fremstillet af naturlige ingredienser; Den får håret til at skinne med en blank, silkeagtig virkning og skaber en nærende og beskyttende barriere mod forurening.
299 DKK

Glossy Nectar 50 ml

Glossy Nectar
Den giver glans, nærer og genopbygger hår, og efterlader det blødt, silkeagtigt og medgørligt. Den beskytter mod varmekilder, og fremskynder tørretiden.
229 DKK

Sculpting mist 240 ml

Sculpting mist
En non-aerosol hårspray baseret på økologiske ingredienser. Denne finishspray skaber et ultrastærkt hold samt masser af tekstur uden at tynge håret ned. Hårlakken efterlader ingen produktrester og gør det muligt at style håret i ca 3 minutter, inden lakker tørrer op.
299 DKK

Bio-rich water 240 ml

Bio-rich water
Spray der forsegler og plejer håret, giver det næring, glans, friskhed, og gør føntørring lettere. Den beskytter håret mod eksterne forureningskilder. Kan også bruges på kroppen.
229 DKK

Sea salt spray 240 ml

En økologisk saltvandsspray, der skaber masser af tekstur og fylde.
Denne spray lader dig nemt skabe et rodet look, som var du lige kommet hjem efter en dag på stranden. Dit hår efterlades med medium hold, masser af volumen samt en naturlig mat finish.
299 DKK

Flux potion 240 ml

Flux potion
Håret bliver fleksibelt, fyldigt og glansfuldt. Giver et medium hold. Denne Sculpting fluid gel blødgører håret, så det er beskyttet under tørring.
299 DKK

Quick glue 100 ml

Quick glue
Har et stærkt hold. Til kreative frisurer der holder længe. Den skaber definition, bevægelse og struktur. Den former og adskiller håret og gør det fleksibelt.
229 DKK

Frozen glaze 150 ml

Frozen glaze 150 ml
Ekstra stærkt hold, Giver kontrol og glans. Det strukturerer, former og definerer.
229 DKK

Thermal stress protector 240 ml

Thermal stress protector 240 ml
En varmebeskyttende spray baseret på økologiske ingredienser. Denne spray giver din frisure et medium hold samt en smuk, glansfuld finish.
299 DKK