Fri fragt i DK ved køb over 500
Filters
Søg

Styling

Sorter efter

Blow Dry Primer 250 ml

Davines More Inside Blow Dry Primer er en fantastisk spray, der fungerer som en primer til håret inden styling. Den tilfører en masse fylde og volumen til håret, og efterlader det med en smuk og naturlig glans. Med denne spray opnår man et langvarigt hold til ens styling, og den beskytter både håret imod varme og luftfugtighed. Sprayen skal påføres i fugtigt eller vådt hår, og den går ind reducerer tørretiden. Den har en skøn duft af jasmin og mint, og plastikflasken er skabt af vegetabilske og genanvendelige kilder, samt pakket ind i FSC genbrugspapir. Fordele: Primer til håret Anbefales til alle hårtyper Volumengivende Smuk og naturlig glans Langvarig hold Beskytter imod varme og luftfugtighed Reducerer tørretiden Duft af jasmin og mint Flaske skabt af vegetabilske og genanvendelige kilder Indpakning i FSC genbrugspapir Anvendelse: Spray 5-20 pump i vådt eller fugtigt hår Style derefter som ønsket
305 DKK

Texturizing serum 150 ml

TEXTURIZING SERUM, 150 ML. EKSTUR OG BODY MED ET LET HOLD Texturizing Serum tilfører tekstur og body til håret med et let hold. Plejer og blødgør håret uden at tynge det. Silkeblød formel, der ikke efterlader produktrester i håret. Egenskaber: Let blødt hold Naturlig tekstur Skab looks i både glat hår og hår med fald Tilfører glans Anti-statisk effekt Efterlader ikke produktrester Brugsanvisning: Påfør i håndklædetørt hår i længder og spidser. Style derefter håret som ønsket.
220 DKK

Oil Non Oil 250ml

OIL NON OIL 250ml EN OLIE IDEEL TIL NATURLIGT VELPLEJET LOOK. FORDELE: fugtgivende anti-frizz effekt giver et naturligt look EKSTRA STYLING TIP: Hvis du ønsker mere control påfør da skiftevis Volume Boosting Mousse og Oil Non Oil.
230 DKK

Shimmering Mist 200 ml

SHIMMERING MIST 200ml IDEEL TIL ET MEGET GLANSFULDT LOOK. Fedter ikke Anti-frizz og anti-statisk effekt Gør håret silkeblødt og nemt at frisere På ekstremt porøst hår, spray da en lille mængde på inden føntørring. bland med Oil Non Oil for at gøre besværligt hår mere medgørligt.
215 DKK

Invisible No Gas Spray 250 ml

INVISIBLE NO GAS SPRAY 250ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL AT AFSLUTTE FRISUREN MED ET NATURLIGT HOLD. Ideel til at bruge med varmeredskaber Glanseffekt Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Ikke klæbende og tynger ikke håret Til fint hår kan Invisible No Gas Spray bruges i hårets bund til at booste volumen. herefter anvendes en rundbørste under føntørring til både at skabe volumen og kontrol.
230 DKK

Strong Hold Hairspr 400 ml

STRONG HOLD HAIRSPRAY 400ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS, DER SKAL HOLDE LÆNGE. Til omformelige looks Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende med fin forstøvning Nem at frisere ud For at temme flyvsk hår, spray da en lille mængde Strong Hold Hairspray på en fladbørste og red håret igennem med det samme.
260 DKK

Medium Hold Hairspray 400 ml

MEDIUM HOLD HAIRSPRAY 400ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL ET BLØDT OG GLANSFULDT LOOK. Glans-effekt Til omformelige frisurer Beskytter mod luftfugtighed Hurtigtørrende, med fin forstøvning Nem at frisere ud Medium Hairspray er fantastisk at anvende sammen med varmeredskaber, den garanterer et godt hold uden at håret føles eller ser stift ud.
260 DKK

Strong Moulding Clay 75 ml

STRONG MOULDING CLAY 75 ML EN VOKS IDEEL TIL DET MATTE OG PJUSKEDE LOOK. Beskytter mod luftfugtighed Sepererer håret på en tilfældig måde Bland Strong Molding Clay med nogle få pump af Invisible No Gas Spray for at fremhæve det pjuskede look.
230 DKK

Strong dry wax 75 ml

STRONG DRY WAX 75 ML IDEEL TIL DET KREATIVE OG EKSTREME LOOK. Mat og tør effekt Giver hold og sepererer spidserne Fedter ikke Vil du trodse tyngdekraften? Påfør da Texturizing Dust i tørt hår i hårbunden og afslut med Strong Dry Wax.
230 DKK

Medium Hold Finishing gum 75 ml

MEDIUM HOLD FINISHING GUM 75ml EN GUL IDEEL TIL DET DEFINEREDE OG OMFORMELIGE LOOK MED EN MAT FINISH. Formbar tekstrur effekt Mat og tør effekt Fedter ikke Anvend en lille mængde af gangen og påfør lok for lok, mens du arbejder med krøllejernet for at skabe blanke definerede krøller med en fantastisk fleksibilitet.
230 DKK

Extra Strong Hold Hairspray 400 ml

EXTRA STRONG HOLD HAIRSPRAY 400 ml EN HÅRSPRAY IDEEL TIL LOOKS MED EKSTREMT HOLD. Maksimum hold uden at se stift ud. Hurtigtørrende Beskytter mod luftfugtighed Frisuren holder hele dagen med en naturlig finish og kan nemt friseres ud. Ideel til langthårsopsætning og føntørring. For en stram opsætning påfør Relaxing Moisturizing Fluid i fugtigt hår for at gøre håret blødt og medgørligt før føntørring. Afslut med Extra Strong Hairspray på det opsatte hår for at holde det på plads.
260 DKK

Forming Pomade Wax 75 ml

FORMING POMADE 75 ML VOKS IDEEL TIL AT SKABE ET FLEKSIBELT HOLD. Ekseptionel smidighed Let at re-style Usynlig i håret Fedter ikke Kan bruges selv på fint hår. Hvis du ønsker at forme og opdele håret, påfør da en lille mængde af Invisible Serum, inden Forming Pomade påføres.
230 DKK

Dry Texturizer 250 ml

DRY TEXTURIZER 250ml IDEEL TIL AT SKABE LUFTIG VOLUMEN OG GLAMOURØS TEKSTUR. Skaber en pjusket tekstrur Nemt at re-style uden at vaske hår Tynger ikke Efterlader ikke produktrester Usynlig i håret Ser naturligt ud For at opnå en ekstrem og sensuel volumen, påføre ført Volume Boosting Mousse spray, derefter Dry Textturizer i bunden og på længder, mens håret løftes og langsomt frigives for at opnå en jævn fordeling af produktet.
260 DKK

This Is A Shine Wax 75 ml

SHINE WAX 75 ML IDEEL TIL ET GLANSFULDT OG ELEGANT LOOK. Glansfuld og udglattende Let voksformel Nem at arbejde med Tilfører tekstrur Fedter ikke Kombiner Shine Wax med Pliable Paste for at tilføre mere tektrur og kontrol. Eller kombiner den med Medium Gel for et mere fleksibelt hold.
230 DKK

Curl Moisturizing Mousse 250 ml

CURL MOISTURIZING MOUSSE 250ml IDEEL TIL ET LOOK MED FYLDIGE ELASTISKE KRØLLER. Definerer krøller Tilfører glans Gør håret let at frisere ud Tynger ikke håret For at eliminere frizz i krøllet hår, bland da moussen med Relaxing Moisturizing Fluid.
230 DKK

Volume Boosting Mousse 250 ml

VOLUME BOOSTING MOUSSE 250mlIDDEL TIL AT SKABE FORMER MED FYLDE OG VOLUMEN. Glanseffekt Anti-frizz effekt For at skabe et mere naturligt udseende fingerfald, bland da Volume Boosting Mousse med Medium Hold Modeling Gel.
230 DKK

Texturizing Dust 8 g

Ideel til at give øjeblikkelig volumen og tekstur
260 DKK

Sea Salt Spray 250 ml

Ideel til et pjusket og fyldigt strfand-look med mat finish.
260 DKK

Relaxing Moisturizing 125 ml

Ideel til det glatte look, samt til at blødgøre og give fugt til krøller
200 DKK

Curl Building Serum 250 ml

Ideel til et look med definerede elastiske krøller.
230 DKK

Medium hold modelling gel 250 ml

Gel til et blankt, elastisk og let omformeligt look
230 DKK

Medium Hold Pliable 125 ml

En paste ideel til et kontrolleret look med naturlig finish.
260 DKK

Invisible Serum 50 ml

En serum ideel til pjusket og tilfædigt look
200 DKK

Liquid Spell 125 ml

En volumegivende mousse til håret, velegnet til et fint hår.
Denne mousse kan skabe tekstur, definition og fylde til håret. Den genopretter balancen i et beskadiget hår og giver masser af blødhed, glans og tekstur.
310 DKK

Oi oil 135 ml

En multifunktionel hårolie, der gør underværker for alle hårtyper.
Denne olie er meget fugtgivende og tilfører samtidig næring til håret.
330 DKK

Volu hair Mist 250 ml

En rigtig lækker volumegivende spray, som giver fylde og lethed til håret. Den gør håret blødt og glansfuldt og efterlader det velplejet, smukt og fyldigt.
260 DKK

Melu Hair Shield 250 ml

En varmebeskyttende spray, som beskytter håret mod varmepåvirkning fra føntørrer, glattejern eller krøllejern.
320 DKK

Love Curl Cream 150 ml

En rigtig lækker krøllecreme, som definerer og samler et hår med krøller eller bølger. Den indeholder fugtgivende ingredienser som holder håret blødt og glansfuldt hele dagen igennem.
230 DKK